Haberler

Sokağa çıkma yasağında site bahçesinde voleybol oynayan 9 kişiye 28 bin 350 lira ceza kesildi

Güncelleme:

Bursa'da, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek site bahçesinde voleybol oynayan 9 kişiye, toplam 28 bin 350 TL ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığı'nca alınan karar ile 15 kentte sokağa çıkma kısıtlaması, gece yarısından sonra başladı.

SİTE BAHÇESİNDE VOLEYBOLA 28 BİN LİRA CEZA

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir apartman sitesinin bahçesinde 9 kişinin voleybol oynadığı ihbarını aldı. Adrese giden ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak, voleybol oynayan 9 kişiye, 3 bin 150'şer TL'den toplam 28 bin 350 TL ceza kesti.ü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı voleybol Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

TÜRK:

doğru yapıldı. Sitede kaç kişi oturur. Voleybol oynamak siteledekileri''de hiçe saymak değilmi. Çok iyi yapılmış. Devletin Hükümetin kararlarını hiçe saymak, anlamazlıktan gelmek olmaz.

41
30
yanıtYanıtla
inşallah:

senin başına da gelir.

yanıt9
yanıt14
bilim kurulunun görevi sona mı erdi..:

Yarından itibaren her şey serbest olacak ise ceza ya ne gerek var zaten korkan vatandaş yine evinden çıkamayacak.

43
12
yanıtYanıtla
Dilaver:

Komşu adı verilen karaktersiz bi insanın şikayeti nedeniyle.

11
26
yanıtYanıtla
Yok artık:

Site bahçesi sokak değil ki abartmamak lazım. İnsanların psikoloji durumu kötü ne yapsınlar? Zaten bu hafta ki yasak bence çok anlamsız. Suyunu çıkartmamak lazım.

21
15
yanıtYanıtla
Erhan:

Site bahçesine neden karışıyorsunuz , polis askeri lojmanların içinde bir sürü çocuk oynuyor onlardan ceza kessenize ama olur mu onlar sizden

28
8
yanıtYanıtla
UGANDALI:

Site bahcesi umuma acik yermi,sokakmi caddemi?yoksa UGANDAMI?

22
8
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Cezaya itiraz etmeyenker UGANDALI.BAHCE SOKAK degildir

yanıt8
yanıt2
Sabri reyızz:

Oyunu boz gönder eve son gunde ceza da bilemedik şimdi

17
12
yanıtYanıtla
Adas:

Komşu komşunun külüne muhtaçtır diye öğrendik yıllardır ama çekememezlik yapanlar hemen insanları ihbar ediyor yazık

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title