Haberler

Van'da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Operasyonu: 9 Tutuklama

Güncelleme:

Van'da göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 20 organizatörden 9'u tutuklandı. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonların devam ettiği belirtildi.

Van'da 9 organizatör tutuklandı

VAN - Van'da "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 20 organizatörden 9'u tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonlarda, 20 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 9 organizatör tutuklanmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Van Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Göçmen Van Göçmen Kaçakçılığı Tutuklama Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title