Haberler

Ekmek fabrikasında korkunç kaza! Makineyi temizlemeye çalışan işçinin kolu koptu

Güncelleme:

Van'da bir ekmek fabrikasında çalışan işçi, temizlik yaptığı sırada makineye kolunu kaptırdı. Çok kan kaybeden işçi tedavi altına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde F.Ç.'nin kopan kolunun başka bir çalışan tarafından taşındığı görülüyor.

Van'ın İpekyolu ilçesinde ekmek fabrikasında makineyi temizleyen işçinin kolu koparken, kan donduran olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İpekyolu ilçesine bağlı Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde yer alan bir ekmek fabrikasında 3 Mart 2024 tarihinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Ekmek fabrikasında çalışan F.Ç. (56) isimli çalışan, ekmek üretim makinesinin arka kısmında temizlik çalışması yaptı. F.Ç. temizlik yaptığı sırada makineye kolunu kaptırdı. İşçinin çığlıklarını duyan iş arkadaşları hemen yardıma koşarken, makineyi durdurmaya çalıştı.

KOPAN KOLU, BAŞKA BİR ÇALIŞAN TAŞIDI

Olayda F.Ç.'nin kolu koparken, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Kazada çok kan kaybeden F.Ç., daha sonra Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından F.Ç., Gaziantep'e sevk edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde F.Ç.'nin kopan kolu, başka bir çalışan tarafından taşındığı görülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ekmek Van Güvenlik Soruşturma 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Bordo Bere:

CEHALET CALISAN MAKINEYE KOLUNU SOKUYOR HEYYY AKP SECMENI

8
113
yanıtYanıtla
virtueslife:

nasıl bir makineymiş o ya pres mi yapılıyor ekmek üretirken ne mankinesi bu. Hamur dediğimiz şey Taştan mı yapılıyor.Sizin yaptığınız teknolojiyi.. Güvenlik sistemide yok belliki.Gitti o kol.Umarım ölmez kolda atar damarlar var.

18
4
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

AH SU CAHILLIK AH !! DUA ETSIN KAFASI KOPMAMIS, NE ISIN VAR KOMPLE MAKINANIN ICINE GIRMISIN NE ARIYON YAAAAAAA?????? ALLAH GÖKTEN AKIL YAGDIRIRKEN SEMSIYEYLE DOLASANLAR BUNLAR.

5
8
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Gecmis Olsun..Her Gastronomi Makinesinin TUV u Vardir, Sacma Sapan Kazalar Olmaz..Tabii Bunlar Turkiye de Degil..

7
5
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Ufacık bir sensör olsa o işçi kolunu oraya sokarken makineyi kapatirdi işçiler dalgın olabilir her türlü onlem alınmalı

8
1
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Su makine üreticileri neden kullanım sırasında oluşabilecek riskleri görmezler anlamıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title