Haberler

Vali Şahin, İTO Başkanı Çağlar'ın Vefat Ettiği Hastaneye Giderek Yakınlarına Başsağlığı Diledi

Vali Şahin, İTO Başkanı Çağlar'ın vefat ettiği hastaneye giderek yakınlarına başsağlığı diledi Vali Şahin: "Ülkemizin bir adım daha ileri gitmesi için gayretine şahit olduğumuz önemli bir insandı"İSTANBUL - İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,...

Vali Şahin, İTO Başkanı Çağlar'ın vefat ettiği hastaneye giderek yakınlarına başsağlığı diledi

Vali Şahin: "Ülkemizin bir adım daha ileri gitmesi için gayretine şahit olduğumuz önemli bir insandı"

İSTANBUL - İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı üzerine hastaneye giderek yakınlarına başsağlığı diledi.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabah hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Çağlar'ın hayatını kaybettiği hastaneye giderek yakınlarına başsağlığı diledi.

"Ülkemizin bir adım daha ileri gitmesi için gayretine şahit olduğumuz önemli bir insandı"

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İş dünyasının, ailesinin, sevenlerinin başı sağolsun. Birlikte mesai yaptığımız gerçekten hem vatan sevgisine hem ülkemizin bir adım daha ileri gitmesi için gayretine şahit olduğumuz önemli bir insandı. Önemli bir değerimizi kaybetmiştik olduk. Cenabı hak kendisine rahmet eylesin. Şuanda söylenecek çok bir şey yok. İnşallah bundan sonra gelen arkadaşlarımız onun taşıdığı bayrağı daha ileri taşıyacaktır. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Bize izah edilen bilgi kalp krizi sonucunda rahmetli olduğu şeklinde" dedi.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal ise, "Ailesine başsağlığı diliyoruz. Önemli bir iş adamımız iş dünyasının başı sağolsun. Ticaret anlamında önemli görevler yaptı. Yaptığı görevler devam ettirilsin istiyoruz, güzel işler yapmıştı. Bütün iş dünyamızın başı sağolsun diyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Çağlar Mevlüt Uysal Vasip Şahin 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title