Haberler

Vali Ayhan'dan sağduyu çağrısı

Güncelleme:

Vali Ayhan'dan sağduyu çağrısı Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla'da vahşice işlenen cinayetin zanlısının hukuk önünde en ağır cezayı alacağını belirtip ilçe halkına sağduyu çağrısında bulundu Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla'da vahşice işlenen cinayetin zanlısının hukuk önünde en ağır...

Vali Ayhan'dan sağduyu çağrısı

Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla'da vahşice işlenen cinayetin zanlısının hukuk önünde en ağır cezayı alacağını belirtip ilçe halkına sağduyu çağrısında bulundu

SİVAS - Sivas Valisi Salih Ayhan, Şarkışla'da vahşice işlenen cinayetin zanlısının hukuk önünde en ağır cezayı alacağını belirtip ilçe halkına sağduyu çağrısında bulundu.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde genç kadını öldüren cinyet zanlısının adliyeye sevki sonrası adliye önünde başlayan gerginlikler gece yarısında polis müdahalesi ile sona erdi. İlçede konuya dair açıklamada bulunan Sivas Valisi Salih Ayhan, vahşice cinayeti işleyen caninin hukuk karşısında en ağır cezayı alacağını belirtip ilçe halkından metanetli olmalarını istedi. Ayhan yaptığı açıklamada, "Çok vahşi bir cinayet işlendi maalesef. Olayın sıcaklığı ile olayın zanlısı tespit edilip yakalandı. Çok acı bir olay, olayı anlatmak bile zor. Evladımıza cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Şarkışla halkının başı sağolsun diyorum. Böyle vahşi bir cinayet işleninde arkasından da böyle toplumsal bir hassasiyet vuku buldu. İlçedeki idaricilerimizin metanetli ve sabırlı davranışı ile süreci yönettiler. Bu saat itibariyle zanlı tutuklanarak cezaevine yönlendirildi. Şunu Şarkışlalı hemşerilerimden rica ediyorum. Biz devletiz, dikkatli olmayılız, elbette yüreğimiz yanıyor. Acı bir olay ama acıya yeni acılar katmamamız lazım. Hassasyet göstermemiz lazım. Anlıyoruz, vatandaşımında yüreği yanıyor ama metanetli olmamız lazım. Devletimiz gereğini yapıyor. Hukuk gereğini yapıyor. İl ve ilçe emniyet teşkilatımıza, burada olayı sabırla yürüten kaymakamımız ve belediye başkanımıza teşükkür ediyorum. Tekrar başımız sağolsun diyorum. Milletimizi sağduyuya davet ediyorum. Sivas'ın geçmiyte yaşadığı olumsuluklar var. Allah korusun, tekrar benzer olumsuzlukları yaşamamamız lazım. Bazen provakatörler olabilir, bazen kendini bilmezler olabilir. Onların galeyanına, onların tahriklerine gelmememiz lazım. Bu cani hakkında hukuk en ağır şekilde gereğini yapacaktır." Dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Salih Ayhan Hisarcık Sivas Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title