Haberler

Selfie uğruna vagonun üzerine çıkan iki arkadaş canından oluyordu! Elektrik akımına kapıldılar

Güncelleme:

Gaziantep'te iki arkadaş fotoğraf çekmek için vagonun üzerine çıktı. Burada elektrik akımına kapılan arkadaşların çığlıklarına vatandaşlar yetişti. Yaralanan şahıslar hastanede tedavi altına alındı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde vagonun üzerine çıkıp selfie çekmek isterken akıma kapılan iki arkadaş, hastanede tedaviye alındı.

FOTOĞRAF İÇİN VAGONUN ÜZERİNE ÇIKTILAR

Olay, dün akşam saatlerinde Nurdağı Tren Garı'nda meydana geldi. Garda dolaşan Erdal Yaşar ile arkadaşı Ahmet Dursun Özdemir, selfie çekmek için park halindeki bir vagonun üzerine çıktı. İki arkadaş, fotoğraf çekmek isterken bir anda elektrik akımına kapıldı.

Vagon üzerinde selfie yaparken akıma kapıldılar

ÇIĞLIKLARINA ÇEVREDEKİLER YETİŞTİ

Yaşar ve Özdemir'in çığlıkları üzerine çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vagon üzerindeki yaralılar ekipler tarafından alınarak ambulansla Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Özdemir'in hayati tehlikesi bulunduğu için Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vagon üzerinde selfie yaparken akıma kapıldılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Nurdağı Haberler

500

Yorumlar (7)

ANADOLU:

Haberdeki görsele ilk baktığımda olayın hindistan''da yaşandığını düşündüm haberi okuyunca Gaziantebi görünce Gülmekten kendimi alamadım (-:

7
0
yanıtYanıtla
harun:

Memleket mal dolu. .

3
0
yanıtYanıtla
Cevherooo.:

Hoooop biri sana mal dese iyi olurmu ayrıca herkes bir gün yanacak gibi. Sende yanarsin allah korusun büyük konusmayacaksin.. Sonra yine sen ve seni sevenler üzülür. . Ben bile üzülürüm hiç tanımadığın gençler için ise sende uzul. . Muhtemelen vücutlarında hasar kalacak bayagi cileli olur yanık tedavisi

yanıt0
yanıt0
Tiktokcukar:

Bunlar tiktokçu kesin. En son öldürecekler kendilerini. Yazık gençlik ne halde

2
0
yanıtYanıtla
Ben:

Bir daha yapmaz, akllari baslarina geldi.

2
0
yanıtYanıtla
Serap:

Hiç haber izlemiyorsunuz .kaç kişi haber oldu can verdi o vagonun üstünde. Gençlik çok cahil.

2
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

KAÇAK ELEKTRİK Mİ?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title