Haberler

Uyuşturucu ticaretinde kanlı hesaplaşma! Randevulaşıp kafasına sıktılar

Güncelleme:

Esenyurt'ta uyuşturucu alışverişinde yaşanan para anlaşmazlığı sonrası randevulaşıp sokakta pusu kuran 3 kişi, olay yerine gelen Mert Dağ'a kurşun yağdırdı. Genç olay yerinde hayatını kaybederken, saldırganlardan birinin 2 gün önce "Uyuşturucu Ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. Silahlı saldırı ise anbean kameraya yansıdı.

İstanbul'da uyuşturucu alışverişi yaptıkları sırada para da anlaşmazlık yaşayan iki grup, randevulaşarak sokakta buluştu. Uyuşturucu satıcıları, olay yerine gelen Mert Dağ ile arkadaşına silahlı pusu kurdu. Satıcılar, Dağ ve arkadaşına saldırırken, biri belinden çıkardığı tabanca ile Dağ'a ateş etti. Kafasından vurularak yere yığılan Dağ'a, saldırganları biri de tekme attı.

HAYATINI KAYBETTİ

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay hakkında polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ SERBEST BIRAKILDI

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Asayiş ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda şahısların 3'ü de yakalandı. Saldırganlardan birinin 2 gün önce yine asayiş ekiplerince "Uyuşturucu ticareti" suçundan gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. Olaya karışan diğer şahıslar adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

greenhouse:

Meksika ya dönecek ülke

217
23
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sokak reportajlarinda bir cok gencin isveren ucuz sigortasiz yabanci istiyor veya asgari ücretle bogaz tokluguna calismaktansa hirsizlik yapmayi uyusturucu satmayi magazalardan kiyafet calmayi tercih ettiklerini acikca korkmadan söylediklerini duydukca ülkemizin geldigi yere duruma ve yarinlara bir vatansever olarak üzülmemek eldemi.

190
36
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Devletin yapamadığını birbirine yapmışlar. tebrikler. devlet serbest bırakmış .

207
14
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Bilin bakalım 3de hangi ırk bu ülkede tek türk yaşasaydı suç oranı yüzde 90 azalırdı

93
40
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

su testisi su yolunda kırılmış.bu tipler birbirinden bulunca çok üzülmüyorum. yeter ki işinde gücünde efendi insanlara bulaşmasınlar.

117
12
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Bütün cinayetler ya göz altına alınıp salınan ya hastaneden firar eden ya hapisten çıkanlar tarafından gerçekleşiyor son günlerde

121
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İnsan yaşadığı gibi ölüyor..

111
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Doğal temizlik her zaman iyidir, yeter ki devleti meşgul etmesinler, şimdi emniyet bunları bir güzel öttürüp çeteye sokar, Devletimiz katile müebbet, diğerlerine afsız 25 er sene kodes yapıştırır kim varsa o gurubun içinde ..

59
29
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi :)

85
1
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Çok da üzülmemek lazım beynini kullanamamış

50
36
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title