Haberler

Zehir tacirleri, günlerce takip edildikten sonra yakayı "fotokapan"la ele verdi

Güncelleme:

Manisa'da, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen çift ve bağlantılı oldukları şahıs, "fotokapan"la 16 gün boyunca takip edildikten sonra yakayı ele verdi. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manisa'nın Kula ilçesinde, uyuşturucunun ham maddesinin yetiştirildiği bölgede yaklaşık 16 gün süren teknik ve fiziki takibin ardından fotokapanın hareket tespit etmesi üzerine, jandarma harekete geçti. Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen G.C. ve K.C. ile çiftle bağlantılı olduğu A.C, "fotokapan"la yakalandı.Adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.C. ve A.C. tutuklanırken K.C. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, dini nikahlı olduğu ileri sürülen G.C. ve K.C. çiftinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde istihbarat aldı. Bunun üzerine, ekipler 10 Eylül'de Hamidiye Mahallesi ile Ayazören Mahallesi arasındaki ormanlık araziye fotokapan yerleştirdi. Yaklaşık 16 gün süren teknik ve fiziki takibin ardından fotokapanın hareket tespit etmesi üzerine, jandarma harekete geçti. Operasyon kapsamında, bölgede geniş çaplı arama yapan ekipler, G.C. ile eşi K.C'yi yakaladı. Ekipler, iki şüphelinin, ellerindeki siyah poşet içerisinde bir kilo 200 gram kubar esrar ile fotokapan kurulan arazide boyları 1 buçuk metre ile 2 metre arasında değişen 280 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Kula Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile kenevir bitkisinden 3 numune alınarak diğer 277 kök kenevir yakılıp, imha edildi. G.C. ile eşi K.C, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

BİR ŞÜPHELİ DAHA YAKALANDI

Fotokapan sayesinde yakalanan şüpheliler, ifadelerinde Köprübaşı ilçesinde bulunan A.C. ile bağlantılı olduklarını söyledi. Bu gelişme üzerine Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Köprübaşı ilçesinde bir operasyon daha düzenledi. Düzenlenen operasyonda çiftle bağlantılı olduğu ileri sürülen A.C, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan G.C. ile A.C, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan' tutuklanırken K.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Kula 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

YUHHH:

Videoda cok güzel insa edilmis bir ''Emniyet Müdürlügü'' girisi gördünüz, zaten biz de böyle birsey görmek icin can atarak girdik bu sayfaya, ama asagidaki o banal resimler ne oluyor yahu; baska Emniyet Müdürlükleri ya da Adliye Saraylarinin giris yazilari falan yok muydu ki yayinlayacak, sabirla bekliyoruz. Lakin burada oldugu gibi görüntü toplam videonun yarisi degil de 5 te 1 i olursa daha iyi olur ya da hic görüntü koymayin direkt müzikli reklami verin.

6
1
yanıtYanıtla
ref:

5-6 kere aradım uyuşturucu satıcısı ve icicisini ihbar ettim polis gelmedi hatta ettiğim kişiye benim ettiğimi söylemiş

4
0
yanıtYanıtla
ben:

sanki destekleniyor

yanıt0
yanıt0
ben:

neden öbürü serbest en agır cezalar gelsin uyusturucuya ki zavallı gencler bitti be sırf birileri para kazansın diye

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title