Haberler

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek can verdi

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de, üst geçit olmasına rağmen E-5 üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek feci şekilde can verdi. Bir görgü tanığı ise, yaşlı adamın üstünden 4 ya da 5 aracın geçtiğini söyledi.

Büyükçekmece'de E-5 üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek feci şekilde can verdi.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kaza, akşam saatlerinde Büyükçekmece Kumburgaz E- 5 üzeri Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 84 yaşındaki Salih Otay, üst geçit olmasına rağmen E-5 üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. O sırada yolda seyir halindeki İ.U. yönetimindeki 34 NP 0797 plakalı araç yaşlı adamı fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle Salih Otay metrelerce sürüklendi. Yola düşen yaşlı adam, arkadan gelen araçlarında üzerinden geçmesiyle feci şekilde can verdi.

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek can verdi

"4-5 ARAÇ ÜSTÜNDEN GEÇİYOR"

Görgü tanığı Orhan Sabah o anları anlatarak, "Üst köprüyü kullanmıyor karşıya yaya olarak geçmeye çalışıyor. Bu karanlıkta olacak şey değil. Hızlı gelen araçlardan bir tanesi vuruyor benzin istasyonundaki arkadaşlar yetişmeye çalışıyor tabi o sırada 4-5 araç üstünden geçiyor" dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaşlı adama çarpan kişinin ifadesine almak üzere polis merkezine götürdü. Şahsın cesedi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükçekmece Haberler

500

Yorumlar (4)

MERVE:

Böyle haberler görünce üzülüyorum gerçekten pisi pisine bir can gidiyor. 4-5 araç üstünden geçiyor ne kadar kan dondurucu bir cümle. Oradan kazanacağın 3-4 dk hayatına mal oluyor.

0
1
yanıtYanıtla
Metin Türk:

abi okadar güzel yazmışsınız bende buna destek amaçlı yazıyorum bizim kumburdazdada çok ölen oluyor ışıklar yetersiz sürücü önünü zor görüyor gece yazık günah kaç kişi daha ölecek

1
0
yanıtYanıtla
dnz:

güzelce kumburgaz d 100 kara yolu arası tamı tamına 36 yıldır oraya ne karayolları ne ibb bunca yıldır bi aydınlatma yapmıyor. bu kaçıncı kaza işin garip tarafı güzelce eski ibb başkını ikamet ediyor evinin yapım döneminde d 100 e kameralar tahli yollara kameralar aydınlatmalar asvaltlamalar vs ler başkanın ev inşaatı bitmeden ben diyim 2 siz deyin 3 günde bütün eksikleri giderildi. bu kaçıncı can kaçıncı kaza şimdi rahmetliyemi üzülücen o kazayı yapan adamamı

1
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Üs geçit merdivenine tırmanmak için dağcılık eğitimi almak lazım. Hamdolsun her yer asvalt beton

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title