Haberler

Modifiyeli araç tutkunundan sürpriz evlilik teklifi

Güncelleme:

Modifiyeli otomobil tutkunu 25 yaşındaki genç, aynı marka 10 aracın üstüne yazdığı cümle ile sevgilisine evlenme teklif etti.

Uşak'ta, modifiyeli otomobil tutkunu 25 yaşındaki Mehmet Güngör, yan yana getirdiği arkadaşlarına ait aynı marka 10 otomobilin motor kaputlarının her birine birer hece gelecek şekilde yazdığı 'Havva, benimle evlenir misin' dövizleriyle sevgilisi Havva Dilek Türkmen'e (24), sürpriz evlenme teklifi yaptı. Türkmen'in 'Evet' diye yanıt vermesi üzerine Güngör, cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına takıp, bu sırada otomobillerden biriden çalınan müzik eşliğinde, arkadaşlarının alkışları arasında birlikte dans etti.

10 OTOMOBİLİ BİR ARAYA GETİRDİ

Uşak'ta bir oto tamir servisinde işçi olarak çalışan Mehmet Güngör, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Havva Dilek Türkmen'e (24) arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz evlenme teklifi yaptı. Güngör, ilk olarak arkadaşlarına ait modifiyeli aynı marka 10 ayrı otomobili bir araya getirdi. Ardından bu otomobillerin her birine birer hece denk gelecek şekilde kartonlara, 'Havva, benimle evlenir misin yazılı döviz hazırladı. Ardından bu kartonlar yan yana dizilen otomobillerin motor kaputları üzerine tek tek yerleştirildi. Güngör, ardından sevdiği kız arkadaşı Havva Dilek Türkmen'i yanına çağırıp, sürpriz evlenme teklifi yaptı. Otomobillerin üzerindeki soruyu görünce önce büyük şaşkınlık yaşayan Türkmen, Güngör'ün diz çöküp, Benimle evlenir misin diyerek teklifini bir kez daha yinelemesi üzerine 'evet' diyerek, teklifini kabul etti. Güngör, cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü Türkmen'in parmağına takıp, otomobillerden birinden açılan müzik eşliğinde dans etti. İkiliye arkadaşları alkışlarla destek verdi.

"ŞU AN ÇOK MUTLUYUM"

Evlilik teklifi yapmanın kendisi için hiç de kolay olmadığını belirten Mehmet Güngör, "Geceleri, sevgilime, 'Uyudum' diyordum. Ancak, hiç uyuyamıyordum. Çünkü ondan habersiz sürpriz hazırlıyordum. Masum bir yalan söylüyordum ama onun için uğraşıyordum. Onu çok seviyorum. Şu an çok mutluyum" dedi.

Türkmen ise sürpriz evlenme teklifi karşısında önce şaşırdığını sonra ise mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Güngör Uşak Haberler

500

Yorumlar (8)

zaza Bingöl lü:

şimdi iyi . sonra da gelsin şiddet.

14
3
yanıtYanıtla
NIS:

EFSANE BİR HABER TEŞEKKÜRLER SİZE SENE 1990 DA YAPILMIŞTI BU EVLİLİK TEKLİFİ. . BİZİ TEKRARDAN AYDINLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ BORÇ BİLİRİZ

10
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ne boş insanlarsınız harbiden ya

10
2
yanıtYanıtla
c.v.:

yalnızsın belli.

yanıt2
yanıt1
DERVİŞ:

TOFAŞÇI CEHENNEM YOLCULARI BUNLAR AKLI DENGESİ NOKSANDIR BUNLARIN BENCE KIZ BİRKEZ DAHA DÜŞÜNMELİ

7
1
yanıtYanıtla
MODİFİYE Mİ)):

ŞU ARABAYLA KIZ TAVLAYAN VARMI ACABA BU NEYİN ISRARI ARKADAŞ.

4
2
yanıtYanıtla
beydaglı:

ALLAH mesut etsin tamamına erdirsin

1
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

SİZ ÇOK OLMUŞ EVLENELİ

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title