Haberler

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde aklanan Büşra'nın yaptığı "Hellalik" anketi görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Necla ve Metin Büyükşen cinayetinde, olay yerinden sağ kurtulan ve bir süre şüpheli olarak görülen Büşra Büyükşen'in sosyal medya üzerinden yaptığı anket görenleri şaşırttı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, "Çok zor günler yaşadım, kimseye hakkımı helal etmiyorum" diyen Büşra, sosyal medyada anket yapıp "Helallikler verilmeli mi?" diye sordu.

Konya Karatay ilçesine bağlı İsmil mahallesinde yaşayan Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018 gününde evine giren kar maskeli kişi tarafından öldürüldü. Cinayet için başlatılan çalışmalarda çiftin yanlışlıkla öldürüldüğü, tutulan kiralık katilin evleri karıştırdığı ortaya çıktı.

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde, sağ kurtulan kızları Büşra'nın yaptığı 'Hellalik' anketi görenleri şaşırttıMetin-Necla Büyükşen

"HELALLİKLER VERİLMELİ Mİ?"

Olaydan sağ kurtulan ve şüpheli konumunda olan Büşra Büyükşen'in ise sosyal medya üzerinden yaptığı anket görenleri şaşırttı. Posta'nın haberine göre; Büyükşen yaptığı ankette "Hellallikler verilmeli mi?" diye sordu.

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde, sağ kurtulan kızları Büşra'nın yaptığı 'Hellalik' anketi görenleri şaşırttı

"KİMSEYE HAKKIMI HELAL ETMEM" DEMİŞTİ

Büyükşen, 3 yıldır baskı altında olduğunu ve çok zor bir süreç yaşadığını belirterek, "Bu 3 yıl benim için çok zor geçti. Baskı altındaydım. Bana, 'Sen çok film izliyorsun' diyenler oldu, 'Tutturdun bir türküyü' diyenler oldu.' Bırak artık bu hikayeyi gerçekleri anlat' diyen oldu. Televizyona çıktıktan sonra hadsizce yanıma gelip, 'Konuş' diyen insanlar oldu. 'Keşke sende ölseydin', diyenler oldu. İntihara sürükleyenler oldu. Çok şey yaşadım ve sabrettim. Allah yüzümüze güldü ve elhamdülillah çözüldü. Ben hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Sosyal medyada bile bana hakaret ve küfredip, insanlık dersi vermek isteyenler oldu. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum" diye konuşmuştu.

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde, sağ kurtulan kızları Büşra'nın yaptığı 'Hellalik' anketi görenleri şaşırttıBüşra Büyükşen ve abisi Osman Büyükşen

ŞÜPHELİLER ARASINDAYDI

Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kurulmuştu. Özel ekip dosya üzerinde ve mahallede yaptığı çalışmalar sonucu operasyon için harekete geçti. Bu sabah İsmil Mahallesi ve kent merkezindeki adreslere yapılan operasyonlarda aralarında Fatma Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur ve yengesi Betül Büyükşen'in de olduğu 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Büşra Büyükşen Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (2)

songül zeybekgil:

Sen Müge anlının elini öp, o olmasaydı sanki cinayet çözülecekti. Hergün binlerce cinayet davası kapatılıyor. Kimse uğraşmıyor. Ancak sosyal medyaya veya Müge anlıya çıkıcan. Allah Müge Anlı dan razı olsun.

50
28
yanıtYanıtla
bekir yapici:

BENDE BIZDEKI BU SOSYAL MEDYA SAPLANTISINI ANLIYAMIYORUM ÖZEL HAYATIN GIZLILIGI DIYE BIR SEY KALMADI EN ÖZEL GÜNLER COCUKLAR AILE ICINDE KALMASI GEREKEN FOTOLAR PAYLASIMLAR ABUK SABUK YORUMLAR KÜFÜRLER AHLAKSIZ TEKLIFLER YENI SEVGILI BULUP EVLI BEKAR DEMEDEN COLUK COCUGU ESI EVI TERK ETMEKLER GIRLA GIDIYOR ACABA SUC MEDENIYETTEMI DERSINIZ?

40
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title