Haberler

Trafik kavgasında kan aktı: Ağabey ve kardeşi vuruldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde maddi hasar meydana gelen trafik kazasının ardından çıkan kavgada abi ve kardeş bacağından silahla vuruldu. Saldırganlar araçla kaçarken, abi ve kardeş hastaneye kaldırıldı.

Trafik kavgasında kan aktı: Ağabey ve kardeşi vuruldu

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde maddi hasar meydana gelen trafik kazasının ardından çıkan kavgada abi ve kardeş bacağından silahla vuruldu. Saldırganlar araçla kaçarken, abi ve kardeş hastaneye kaldırıldı.

Kaza, İbrahim Ağa Caddesi Gebze Organize Sanayi Bölgesi girişi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen bir araçla A.D. idaresindeki 41 P 3990 plakalı Mercedes marka işçi servisi çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araçta da maddi hasar meydana geldi. O esnada yoldan geçerken kazayı fark eden V.D. aracını durdurup abisi A.D.'nin yanına gitti. V.D. ve abisi A.D. ile kazaya karışan araçtaki şahıslar arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahını çıkartan bir şahıs V.D. ve A.D.'ye ateş açtı. Kurşunların bacağına isabet ettiği V.D. ve A.D kanlar içinde yığıldı. Saldırgan ile yanındakiler ise kazaya yaptıkları araca binip kaçtı.

Diğer sürücüler V.D. ile A.D.'nin yardımına giderken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan abi-kardeş Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri caddede ve işçi servisinde incelemelerde bulundu. Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Gebze Hastane Trafik Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title