Haberler

Torunlarını okul servisine götürürken traktörüyle uçuruma yuvarlanan dede hayatını kaybetti

Güncelleme:

Artvin'de iki torununu okul servisine traktörüyle götüren dede, virajı alamayarak traktörüyle birlikte uçuruma yuvarlandı. Kazada dede olay yerinde hayatını kaybederken, iki torunu ise yara almadan kurtuldu.

Merkeze bağlı Yukarı Maden köyünde gece kar yağınca Akaşen mahallesinde oturan İsmail Usta (72), iki torunu Cihan Usta (13) ve Mustafa Usta (17)'yı köy servisine götürmek istedi.

UÇURUMA YUVARLANDILAR

Köyün girişine geldiği sırada traktörün direksiyon hakimiyetini kaybeden dede, metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Torunlarını okul servisine götürürken traktörüyle uçuruma yuvarlanan dede hayatını kaybetti

DEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada dede İsmail Usta olay yerinde hayatını kaybederken, iki torunu ise yara almadan şans eseri kurtuldu.

Olay yerine Jandarma, 112 Acil servis ve AFAD ve İtfaiye ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Usta Artvin Maden Haberler

500

Yorumlar (1)

Rasim Karakaya:

Bir şey dikkatimi çekiyor, daha önceleri traktör kazası olsa olsa 4-5 senede bir çıkardı basında, ancak özellikle son bir yıldır, neredeyse ayda 2-3 traktör kazası okumaya başladık. Bu biraz tuhaf değil mi, ne oluyor bu traktörlere?

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title