Haberler

Tokat'taki depremin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir marketteki insanların panikle dışarı çıktığı anlar da kameraya yansıdı.

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, kentteki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Sarsıntının 5,99 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Tokat'taki depremin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Deprem anı Tokat'ta iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Zile ilçesindeki bir marketin raflarındaki ürünlerin yere düştüğü, vatandaşların ise hızla marketten çıkmaya çalıştığı, bir başka güvenlik kamerası görüntüsünde ise Almus ilçesindeki bir restoranda bulunan kişilerin, sarsıntıyı hissettikleri anda restoranın dışına yöneldiği yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Sulusaray Deprem Tokat Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (7)

harun yakar:

Allah kimseye yaşarmasın sabah 04.17 de yer yarılıyor zannettik o karlı günde nasıl dışarıya attık canımızı, Allah kimseyi canı ile sınamasın geçmiş olsun Tokat ve çevresindekilere yaşamayan bilemez ..

168
3
yanıtYanıtla
Edip Mentes:

çok geçmiş olsun Tokat Allah yardımcımız olsun

102
2
yanıtYanıtla
Sedat Kaya:

Zor bir gece tokatı bekliyor. Evlere girmeyin. ALLAH yardımcınız olsun..

55
3
yanıtYanıtla
Tugrul Yaldiz :

Memleket deprem bölgesi ha betondan ev yapıyor lar neden alternatif bir çözüm bulmuyor yetkililer meşale ahşap yada pilstik

18
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

allah yardım filan.... allahın yardımı bina yapılırken göz ardı edildi... kazalardada allahın ismi hemen kullanılır, halbuki allaha kulak verilseydi o kaza olmayacaktı... önce allahı umursama ardından etsin yapsın de.... tuhaf bir felsefe... japonlar daha yüksek yaptıkları halde yıkılıyor.

4
1
yanıtYanıtla
Oğuzhan KESKİN:

Çok geçmiş olsun Tokat Allah yardımcımız olsun, Adana olarak bu sıkıntıyı yaşadık, rabbim bir daha yaşatmasın... Şunu da bilin deprem sonrası ortaya çıkın fırsatçılara da gün doğdu... fiyatlar iki katına çıkar... HAYDİ FIRSATÇILAR SİZE GÜN DOĞDU...

0
0
yanıtYanıtla
ayhan ertaş:

çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun Tokat

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title