Haberler

Ters dönen araçtan çıkarılan sürücüye meydan dayağa atıldı

Güncelleme:

Elazığ'da bir sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil, park halindeki araçlara çarparak ters döndü. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü ise yaşadığı kaza yetmezmiş gibi mahalle sakinlerinden meydan dayağı yedi.

Elazığ merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi Kıbrıs Şehidi Mehmet Güçlü Caddesi'nde meydana gelen olayda, 23 DY 969 plakalı otomobil, park halindeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ters dönen araçtan çıkarılan sürücüye meydan dayağa atıldı

TEKME TOKAT SALDIRDILAR

Sürücü çevredekilerin yardımı ile takla atan araçtan çıktı. Sağlık durumu iyi olan sürücüye olay yerindeki bazı kişiler tekme tokat saldırdı. Vatandaşların müdahalesi ile kavga büyümedi ancak sürücü olay yerinden kaçtı. İtfaiye ekipleri de olası bir tehlikeye karşı aracın akülerini sökerek güvenli hale getirdi. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik ulaşıma açıldı. Polis ekipleri kaçan sürücünün tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Elazığ Haberler

500

Yorumlar (6)

tvvv:

bir tofas vakası

11
0
yanıtYanıtla
Toplum Mühendisi:

sonunda halkımız bu konuda bilinçlendi. Bundan sonraki hedef henüz takla atarak mahalleyi ayağa kaldırmadan önce dövmek. Bu şahin ve doğancılar bunu fazlasıyla hak ediyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

iyi yapmışlar tam gaz sanki kahramanlıkmış gibi bu ne sorumsuzluk kepazelik her yerde sıkıntı yapan baba parasıyla aldıkları tofaşlarla trafikte terör estiren kişiler istemiyoruuuuzzzz.

8
1
yanıtYanıtla
hakan:

Şahin Doğan ya bunları trafikten kaldırın artık caddelerde sokak aralarında insan gibi gitmiyorlar sanki bir de çok iyi bir arabaymış gibi takla atacak kadar ne yaptı acaba o sokak arasında.

4
1
yanıtYanıtla
Vergi veren VAtandaş:

Emniyet teşkilatımızın bağlı olduğu İçişleri Bakanlığımız ve bakanlığın başındaki Sn. Süleyman Soylu bu trafik terörü hususunda hangi çalışmaları yapıyorlar ? Bu gibi kazalar hiç azalmıyor gibi de o yüzden soruyorum.

1
2
yanıtYanıtla
Doğrusöz:

Gece bomboş yolda iki araca çarpıp takla atacak durumdaysa ya hızlıdır ya alkollü dür, milletin canı zaten burnunda, para kolay kazanılmıyor sonuçta

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title