Haberler

Tekel bayisine girip "Müslümanım diyorsunuz ama alkol satıyorsunuz" diyen şahıs tekme tokat dövüldü

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisine girerek "Müslümanım diyorsunuz ama alkol satıyorsunuz" diyen şahıs dükkandakiler tarafından tekme tokat dövülerek dışarı atıldı. Tartışma sokağa da taşarken, görüntüler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kaydedilen bir video sosyal medyada kısa sürede viral oldu. İnternete düşen görüntülerde yol üstündeki bir tekel bayisine giren şahıs önce dükkandaki görevlilere "Müslümansınız dimi abi?" diye soruyor.

"MÜSLÜMANSINIZ AMA ALKOL SATIYORSUNUZ"

İçeridekilerin "Müslümanız elhamdülillah. Hayırdır?" sözleriyle tepki gösterdiği şahıs ardından "Müslümansınız dimi abi? Müslümansınız ama alkol satıyorsunuz" ifadelerini kullanıyor.

TEKME TOKAT DÖVEREK DIŞARI ÇIKARDILAR

Bu sözler üzerine daha da sinirlenen dükkan sahipleri, "Sana mı kaldı? Çık lan" sözleriyle şahsı tekme tokat döverek dükkandan dışarı çıkarıyor.

TARTIŞMA SOKAĞA DA TAŞTI

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen videoda, dükkanın içinde başlayan tartışmanın sokağa da taştığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Sosyal Medya İstanbul Esenyurt Tekel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (15)

Zulkarneyn :

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Allah'ın huzurunda görüşmek üzere... Orada mazlum hakkını hardal tanesine kadar alacak hem de... Siz herşeyi bu kadar basit ve sahipsiz mi sanıyorsunuz?

65
112
yanıtYanıtla
Ogün Giray:

Evet bugün içeriyi atılan doğru kişiler gibi dimi ve atılmaya çalışanlar gibi onlar doğru söylüyorlardı

yanıt2
yanıt1
Orhan ŞENGÜL:

Haddini bilmesi gerekirdi. Ben de olsam güzelce döverdim. Güzelce.

93
64
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

ellerin dert görmesin

89
61
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kime ne , sana ne , bana ne..

93
39
yanıtYanıtla
Orhan Yılmaz:

adam uyarmış kulluk görevini yapmış ama siz o adamın boş duracağını mı sanıyorsunuz illaki tepkisini bişekilde verecektir. büfe sahibine

29
92
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

Doğruya doğru. bizler hıristiyan değiliz ama anlar gibi yaşıyoruz, işin garibi ise onlar bizi hiç örnek almaması. alkole kim iyi bir şey diyorsa, vay haline

43
71
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

YALLAH ARABİSTANA O ZAMAN

yanıt77
yanıt51
Ogün Giray:

E ne duruyonuz gidin arap ülkelerine memnun olan yaşar olmayan gider bukadar basit bu ülkede kimse ben Atatürkü,m demiyor. Ama herkes din adamıyım diyor gibi hareket ediyor aranızda ben peygamberim diyen dengesiz ler bile çıktı. Bilmem bundan birseyler çıkardınız,mı ATATÜRK

yanıt3
yanıt1
sade vatandaş:

kul millet yetim hakkı yiyen milletin malını eşe dosta yandaşa peşkeş çeken,israf eden bunlara bilerek arka çıkan harama ortak olur bunlar arkalarından kırk hatim indirilse bile cehennemliklerdir

93
11
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title