Haberler

Tavukları çalınan mahalleli, çareyi güvenlik kamerasında buldu

Güncelleme:

Tavukları çalınan mahalleli, çareyi güvenlik kamerasında buldu Sultangazi'de son zamanlarda sık sık yaşanan kümes hayvanı hırsızlığı nedeni ile vatandaşlar, kalan hayvanlarının da çalınmaması için son çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu.

Tavukları çalınan mahalleli, çareyi güvenlik kamerasında buldu

İSTANBUL - Sultangazi'de son zamanlarda sık sık yaşanan kümes hayvanı hırsızlığı nedeni ile vatandaşlar, kalan hayvanlarının da çalınmaması için son çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu. Kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan Şener Morkoç, "2 yıldır mahallemizde özellikle tavuk hırsızlığı çok fazla yaşanmaya başladı. Bu hırsızlar yakında evlere de girmeye başlayacaklar" dedi.

Olay, Sultangazi Habibler Mahallesi'nde son zamanlarda yaşanan kümes hayvanı hırsızları ile vatandaşları başı dertte. Hırsızlardan bıkan mahalle sakinleri çareyi kendi önemini almakta buldu. Geçtiğimiz hafta yaşanan son hırsızlık olayında bir gecede girdikleri çok sayıda kümesten onlarca tavuk ve kümes hayvanı çalınınca bölge halkı çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu.

Mahallede başta tavuk ve kaz olmak üzere çeşitli kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan Şener Morkoç, "Yaklaşık 40 yıldır bu mahallede yaşıyoruz uzun zamandır herhangi bir sıkıntımız yoktu. 2 yıldır mahallemizde özellikle tavuk hırsızlığı çok fazla yaşanmaya başladı. Bu hırsızlar yakında evlere de girmeye başlayacaklar. Kendi güvenliğimizi ve önlem almak için masraf edip güvenlik kamerası taktırdık.

Elimizden gelen başka bir şey yok. Bugün kapımıza kadar gelip hayvanlarımıza göz diken hırsızlar yarın Allah korusun evlerimize de girecekler. Maldan mülkten vazgeçtik çoluğumuza, çocuğumuza ve canımıza kastedecekler. Bu neden ile endişeliyiz zaten bu pandemi sürecinde sıkıntı yaşıyoruz. Fakat can hepsinden önemli olduğu için var olan paramızı da güvenlik kamerasına yatırdık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Habipler Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title