Haberler

70 yaşındaki vatandaş, tartıştığı yengesini baltayla başından yaraladı

Güncelleme:

Ordu'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği olayda Mustafa Taş isimli vatandaş, eline geçirdiği baltayla yengesinin başına vurdu.

Ordu'nun Gölköy ilçesinde yaşayan Mustafa Taş (70), arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yengesi Sevim Taş'ı (66) baltayla başına vurarak yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Gölköy ilçesi Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Taş, arazi anlaşmazlığı nedeniyle yengesi Sevim Taş ile tartıştı.

BALTAYLA YENGESİNİN BAŞINA VURDU

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Taş, baltayla yengesinin başına vurdu. Yaralanan Sevim Taş, yakınları tarafından Ordu Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Mustafa Taş, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Taş Gölköy Ordu Haberler

500

Yorumlar (4)

haklı:

karaktersiz pislik allah elinden herşeyini alsın sokaklara düşersin bis herif

7
1
yanıtYanıtla
nasuh:

aslında adı mustafa degil murat taş yanlış yazılmış. karaktersizin tekidir kendisi geçen yıl da bir başka kadını darpetti ve yine tutuklanmadı bu olayda da salınmış.

yanıt1
yanıt0
Deli Dumrul:

Ne gencinde Allah korkusu kalmış ne yaşlısında. . . Dizilerde şiddet içeren sahneleri göre göre insanlar katil ruhlu mahluklar oldu. Kafasına balta vurmak ne demek ya! Kapatı artık şu dizileri. Güzel belgeseller seyredin.

6
1
yanıtYanıtla
nasuh:

ben bu zatı tanıyorum adı mustafa degil murat taş adam kalp hastası pil ile geziyor ve bana kimse birşey demiyor diye oraya buraya saldırıyor. allahım tez zamanda canın alır inşallah geçen yılda başka bir kadını dövmüştü insan müsveddesi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title