Haberler

İstanbul'da değnekçi terörü! Kendisine para vermeyen adamı kalbinden bıçakladı

Güncelleme:

Taksim'de cadde üzerine aracını park eden bir adam, kendisinden para isteyen değnekçi ve arkadaşlarının saldırısına uğrayarak kalbinden bıçaklandı. Yaralı halde değnekçi ve arkadaşlarını yakalamaya çalışan adama inşaat işçileri yardım etti.

Bir cadde üstüne aracını park etmek isteyen Volkan Hacısüleymanoğlu'ndan para isteyen değnekçi ve arkadaşları, makbuz talebi nedeniyle aralarında tartışma çıkan Hacısüleymanoğlu'nu yüzünden ve kalbinden bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yaralı haliyle saldırganların peşine düşen Hacısüleymanoğlu'na bölgede bulunan inşaat çalışanları yardım etti. Polis, saldırganları arıyor.

Olay, Mete Caddesi'nde dün saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Kız kardeşi ve yeğeniyle birlikte Taksim'e gezmeye gelen Volkan Hacısüleymanoğlu'nun yanında gelen bir değnekçi cadde üzerine park ettiği otomobilinden indiği sırada yanlarına gidip park parası istedi.

KALBİNİN ÜSTÜNE İKİ BIÇAK DARBESİ

İddiaya göre, kendisini cadde üzerindeki bir otelin park görevlisi olarak tanıtan değnekçi, Volkan Hacısüleymanoğlu'nun kız kardeşinin park parası karşılığında makbuz istemesi nedeniyle küfür etti. Bunun üzerine değnekçi ile Volkan Hacısüleymanoğlu arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

Bu sırada, kavgayı görerek gelen değnekçinin iki arkadaşı Hacısüleymanoğlu'nu kollarından tutarak ittirdi. Dengesini kaybederek yere düşen Hacısüleymanoğlu, doğrulmaya çalıştığı sırada kimliği henüz öğrenilemeyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırının ardından değnekçi ile iki arkadaşı koşarak kaçarken, yüzünün sol tarafına ve kalbinin üzerine iki bıçak darbesi alan Hacısüleymanoğlu peşlerine düştü.

TAKSİM'DE DEĞNEKÇİ TERÖRÜ

KANLAR İÇİNDE SALDIRGANLARI YAKALAMAYA ÇALIŞTI

"Oflu İsmail" olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun akrabası olduğu öğrenilen Volkan Hacısüleymanoğlu, bir süre peşlerinden koşmasına rağmen saldırganları yakalayamayınca otomobilini almak için geri döndü. Otomobiline binerek saldırganları kovalamaya devam eden yaralıyı kanlar içinde gören bir inşaatın çalışanları, yaralı halde otomobil kullanmasının tehlikeli olacağını söyleyerek Hacısüleymanoğlu'nu durdurdu.

İşçiler için inşaat önünde bekleyen özel ambulans görevlileri tarafından bir sandalyeye oturtularak ilk tedavisi yapılan yaralı, daha sonra 112 Hızır Acil ambulansıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Volkan Hacısüleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis değnekçi ile arkadaşlarının yakalanması için çalışmalara başladı.

Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı

Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı

Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taksim Haberler

500

Yorumlar (92)

Ah ki ah:

Hortum suleyman vardi 30 sene evvel beyoglunda emniyet müdürü böyle ne kadar it kopuk varsa beyoglunda barci pavyoncu yanlış yapan hortumla döverdi o zaman hic olay olmazdı...insan hakları insanlar icin ama yamyama da cekeceksin tavrını devlet başa kuzgun leşe.........

61
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Eskiden di çok eskiden özlenen gunler

yanıt19
yanıt0
Pislik yuvalarını temizleyen:

Tantan efsanesini bilen var mı.

yanıt13
yanıt0
evet tabiki:

Doğru saadettin tantan efsanesi de vardı istanbulda oda pislikleri temizlerdi hiç şans vermezdi kesinlikle olması gerekende bu zaten sokaklar ya devletin ya devletin nokta.

yanıt17
yanıt0
Hasan uzunali:

Ne hortum be hemşerim oda avantacı onun alerjisi travestilere başka bişeye deil Tarlabaşında kaç tane otoparkı var biliyomusun oraları adam ederse sadettin tantan eder başka kimse edemez

yanıt0
yanıt0
Turgay:

Güvenlik polisleri, Bekçiler neredeler? Bunlar bilmiyorlar mı oralarda böyle pislikler var.Oranın emniyet polisini hemen atın.

47
2
yanıtYanıtla
deynekci:

bekciler mahalleyi adım adım bilmeli herkes biliyor göz yumuyor adelet sıfır çürümüş sistem

43
2
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Bekciler zaten bunlarla aynı şirket ortaklar yani

yanıt3
yanıt3
Mehmet:

Adalet var. Ama sadece belirli kisilere

yanıt3
yanıt1
sener4ever:

Elbet insallah devlet birgun uyanacak görecek o göz yumanlara ve degnekcileei

yanıt0
yanıt0
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title