Haberler

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi

Güncelleme:

İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin "Soğukta üşümesin" diye aracına aldığı Delil Aysal'ın, Erge'yi silahla öldürmesiyle ilgili davada Aysal'ın kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından yargılanacağı belirtildi. Savcı, hiçbir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

İzmir'de bindiği takside şoför Oğuz Erge'yi (44) öldüren Delil Aysal (19) için istenen ceza belli oldu. Aysal hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı. Savcının iddianamesinde Aysal için hiç bir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediği öğrenildi.

EN ÜST SINIRDAN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ

Türkiye'yi ayağa kaldıran İzmir'deki taksici cinayetiyle ilgili davada ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Taksici Oğuz Erge, "Soğukta üşümesin" diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yolculuk sırasında "Kimseye güvenmeyeceksin" sözlerini söyleyen Aysal hakkında kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı. Olayla ilgili iddianamede, Aysal için hiç bir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediği öğrenildi.

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi

"KENDİME SIKACAKTIM"

Taksiciyi katleden Delil Aysal, işlediği cinayetle ilgili ifadesinde şunları söylemişti: "Üzerimde nakit para yoktu. Taksimetre ücretini kartla ödeyecektim. Ancak taksi şoförü 'pos cihazının şarjı yok' dedi. Kartı kabul etmedi. Ben de belimdeki silahı çıkartıp sıktım. Normalde kendime sıkacaktım. Taksicinin cep telefonunu ve kulaklığını aldım. Telefon rehberinden kızının telefon numarasını buldum. Kızını arayıp, 'babanız Gaziemir'de kan kaybediyor. Ambulans çağırın' deyip kapattım. Daha sonra cep telefonunu tarlaya atıp gittim."

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

İsa Arinmiş:

Kısasta hayat vardır İdam idam idam Adalet tatilde Adalet nerde kardeşim

555
7
yanıtYanıtla
slh Erz:

O pisliğin hakkı idam

511
1
yanıtYanıtla
Mesut Biyik:

Ağırlaştırılmış mühebbet demek 36 yıl demek. Yarısını yatınca 18 yılda çıkacak demek...

284
16
yanıtYanıtla
esrefpasali:

takim elbise gravat pismanim, iyi halden ceza indirimi bohcali zaten af deyip duruyor ustune birde af, bir baska can alinca -aaa o adam deriz olur biter...

yanıt125
yanıt6
Aslan:

Yarısı değil 3/4 ünü yatacak.Yani 27 sene.5 sene erken çıksa bile 22 sene demektir.içerde 22 sene kalmak ölümden beterdir.Ölüm kurtuluştur,ölürsün sonsuz bir uykuya dalarsın.

yanıt19
yanıt50
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ağırlaştırılmış müebbet cezası alan hiçbir şekilde ne aftan ne de başka bir şeyden faydalanamaz ömür boyu hapis alır.

yanıt1
yanıt0
Yusuf ODEMIS:

İdam

238
1
yanıtYanıtla
habip polat:

İdam dururken neden kendinize masraf çıkarıyorsunuz neden adaletsizliğiniz devam ediyor. Ben eskiden yolda kalmışı aracıma alırdım artık bu çakkal yüzünden alamıyorum insanlığım öldü.

234
0
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Yazıklar olsuunnnnnnn.... Ne demek ağırlaştırılmış müebbet??? Bu hayvanı cezaevinde besliyecezmi?? Hani nerde KISASA KISAS??? Reis sana inandım da oy verdim. İdam gelir sanmıştım...

174
3
yanıtYanıtla
esrefpasali:

idam gelmez gelemez cezasi kesilmis uygulamadan kaldirilmis, bebek katili var, en onde, hangi iktidar olursa olsun uyguluyamaz, nokta...

yanıt34
yanıt8
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title