Haberler

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kutu içindeki cenini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü. Ceninin yaklaşık 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin ediliyor.

Sultangazi'deHaseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. İhbar sonrası parka gelen olay yeri inceleme ekipleri kutu içinde bulunan ve yaklaşık 3 aylık olduğu tahmin edilen cenini incelemek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

LİSE ÖĞRENCİLERİ FARK ETTİ

Dün öğle saatlerinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan bir parktan geçen lise öğrencileri gördükleri kutudan şüphelendi. Öğrenciler polis ekiplerine haber verdi.

ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri kutunun içerisinde cenin buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin edilen cenin Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu Sultangazi İstanbul Adli Tıp Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Tutankamon Hoca:

Ceninin nesini incel,iyorsun ülkeyi incele zinayı suc olmaktan cıkardılar kim kime dum duma onu incele

100
11
yanıtYanıtla
taze vatandaş:

parti kur oy verelim

yanıt32
yanıt7
Tng Trk:

zina suc deil ki. zina ahlaksizliktir. yani ceza yedi mi, birdaha yapmiyacak mi??

yanıt25
yanıt9
Sebastian Szymanski:

İlişki yaşayabilirsin bu insanoğlunun yaratılışında var. İlla evli olmak zorunda değilsin ihtiyaçlarını gidermek için ancak korunmasını da mı bilmiyorsunuz bukadar cahil olmayın.

12
30
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Laik ve çağdaş bir ülke burası isteyen istediğini yapar kim ne diyebilir nokta

5
13
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Laikler özgür Türkiye'nin tadını çıkarıyor bırakın.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title