Haberler

Karısını boğazından bıçaklayan cani koca, kendisini engelleyenlere biber gazı sıktı

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde uzaklaştırması bulunan cani koca, boşanma aşamasındaki eşini boğazından bıçakladı. Kendisine müdahale edenlere biber gazıyla müdahale eden koca, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi.

Kayseri'de uzaklaştırması bulunan koca, takip ettiği karısını bir mağazada boğazından bıçakladı. Kendisini engelleyenlere biber gazı sıkan saldırgan koca, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine teslim edildi.

KARISINI BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesine bağlı Belsin 30 Ağustos Mahallesi'nde meydana gelen olayda uzaklaştırması olan 47 yaşındaki Okan Taşdöven Konya'dan gelerek ayrılma aşamasında olduğu eşi Ayşegül Taştöven'i takip etti. Ayşegül Taşdöven'i bir mağazada sıkıştıran Okan Taşdöven bıçakla saldırdığı kadını boğazından bıçaklayarak yaraladı. Saldırı sonrasında vatandaşlar yaralı kadının yardımına koşarak, saldırgan kocayı etkisiz hale getirdi. Vatandaşların yakaladığı saldırgan koca, polis ekiplerince mağaza içerisinde kelepçelenerek gözaltına alındı.

VATANDAŞLAR MÜDAHALE EDİP KADINI KURTARDI

Saldırgan Okan Taşdöven'in gözaltına alınma anı ise kızı tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Vatandaşlar, Okan Taşdöven'in eşine saldırdıktan sonra müdahale ettiklerini ve kadını kurtardıklarını anlattı.

Gözaltına alınan Okan Taşdöven hakkında işlem başlatılırken, Ayşegül Taşdöven'in durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (13)

kötü erkekler:

bu erkekler hepten kafayı yedi gücü eşlerine yetiyor yazıkklar olsun size

16
10
yanıtYanıtla
mehmet:

millet kafayı yedi ülkede kadını erkeği birbirini öldürmeye çalışıyor sen esas bunu de, erkekler değil hepimiz yedik ve bugünler iyi günlerimiz boş kafalı

yanıt3
yanıt0
FEMİNİZMİ VE İSTANBUL SÖZLESMESINI ELEŞTİRENLER:

....

14
5
yanıtYanıtla
Niye:

Erkeğin delil kanıt olmadan beyani ESAS olsa ÖMÜR boyu nafaka erkek alsa velayet erkeğe verilse nasıl olur baba ne kızına ne karısına söz dinletemiyor anında evden devlet uzaklaştırıp erkek rezil oluyor al sana medeni istanbul sözleşmesi

yanıt2
yanıt0
OLDU MU DiYE SORUYOR MAGANDA KADRi:

Anladik anladik mesaj alindi, tekrar edeyim o zaman. . . La bu herif biber gazi nasil sikar millete be, ahhh ulan ahhhh ben olacahtim orada, o biber gazi sikacahti, ben de karsilik olarak ona sikecahtim. . .

5
1
yanıtYanıtla
olmadı diyor ivan divandelen:

Helal sana Maganda, kralsın sen

yanıt1
yanıt0
AYYILDIZ:

ALLAHIM ZALİMLER İÇİN ARTIK KOPSUN KIYAMET NE OLACAK BU İNSANLIĞIN HALİ NE HALE GELDİK

2
1
yanıtYanıtla
AHMET:

SAPKINLARI SÖZLEŞMESİ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VE 6284 SAYILI KANUN İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞMAN ETTİRİYOR KADINA ŞİDDET SAPKINLIK KANUNLARI İLE ÖNLENEMEZ TÜRK AİLE YAPISINI BOZUYOR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

1
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Durmak yok, kesmek var.

1
1
yanıtYanıtla
özkara:

durumu iyi diye herifi salmazsınız umarım dışarı hapise girmeli. . . demiii

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title