Haberler

Son nefesini uyuşturucu kullandığı metruk evde verdi

Güncelleme:

Antalya'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen vatandaşın cansız bedeni metruk haldeki müstakil evde bulundu.

Antalya'da uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen M.A. (40), metruk bir binada ölü bulundu. Aslan'ın, aşırı doz uyuşturucudan öldüğü değerlendiriliyor.

Olay, saat 13.00 sularında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. 1171 Sokak üzerindeki metruk haldeki müstakil eve gelenler içeride bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, ölen kişinin, M.A. olduğunu belirledi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELİRLENECEK

İncelemenin ardından M.A.'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Çevredekiler, polis ekibine M.A.'yı gece saatlerinde aynı yerde uyuşturucu kullanırken gördüklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (38)

Yazık:

Bir bira olmuş 20 tl insanlar ya uyuşturuca yöneliyor ya da ne olduğu belli olmayan alkollerden litresi 20 liraya rakılarını kendileri yapıyor. Devleti yönetenler de sanıyorlar ki islamın ışığını yayıyoruz. :D Yahu imamhatiplerde artan ateist, desit sayısıyla uğraşıın :D Bırakın insanlar istediğini içsin, zorluk çıkarmayın. . . Bakın avrupaya alkol su gibi ucuz suç oranları da bizden daha düşük, sağlıkları da bizden daha iyi. Ekonomik ve teknolojik gelişmişliklerini yazmama gerek yok herhalde.

11
4
yanıtYanıtla
Eda:

Kesinlikle haklısınız.

yanıt5
yanıt3
CAVEMAN:

Sen ingiterenin durumunu biliyormusun.. orada ne suçlar işleniyor bi araştır.bunlar alkolsuz eylenemiyorlar ,sonrada dövüş kavga adam yaralama her haftasonu .alkol hiç iyi birşey değil bunu avrupadaki bilim adamları söylüyor.bir uzman 27 sene !!Alkol üzerinde araştırma yapıyor her yönden, sonuç : hiç içmeyin diyor.

yanıt1
yanıt3
Caveman''a:

Tüm bilim insanları ve tarihçiler; din savaşlarının sebep oldukları savaşlar yüzünden ölen insan sayısının devasal boyutlarda olduğunu söyler. Bu mantığa göre o zaman hadi tüm dinleri yasaklayalım. Ulan cidden eğitilmezsiniz.

yanıt0
yanıt1
VOTKA:

"YAZIK" senin derdine bak ,alkolun hesabını yapıyor ,millet neyapsın diye ,herhalde kanında 3 promil alkol ile yazdın sen bunu , az iç az. ,beyin gitmiş.

yanıt0
yanıt1
Komsu:

Bir Cahil yazmis baska bir cahilde hakli bulmus.

yanıt1
yanıt0
ADA:

Allah kimseyi düşürmesin bu illete

13
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Malesef bu uyuştrucu sorunu dünyanın her yerinde var.baş edemiyorlar ,onun için bazı yerlerde legaleştirdiler ,örnek Hollanda abd nin bazı eyaletlerinde ,küçük miktarda olsa almanya. Bunları devamlı kullanırsan beyin hücrelerini eritiyor ,en hafif esrardan bahsediyorum.onun için BEYNINIZI Kullanın ve uzak durun. .

6
6
yanıtYanıtla
Hekimoğlu:

Yazık. . Ne canlar şu bela uyuşturucu yüzünden heba oluyor. . Allah c. c. affetsin.

10
0
yanıtYanıtla
TT:

Bu sadece basına yansıyan kısmı, geçen gün bizim sokakta 2 kişi öldü uyuşturucudan, ne sosyal medyada ne haberlerde çıkmadı bile. . . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title