Haberler

Komşuların "ceviz kırma" kavgası kanlı bitti! Katili, komşuların lincinden polis kurtardı

Güncelleme:

İstanbul'da ceviz kırarken çıkan gürültü nedeniyle iki aile arasında başlayan kavgada, taraflardan biri komşusu Velit Bakır'ı silahla kalbinden vurdu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bakır, hayatını kaybederken; mahalle sakinleri katili linç etmek istedi.

Dün akşam saat 21.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'nde iddiaya göre, Velit Bakır evinde ceviz kırarken çıkan sesten rahatsız olan alt komşusu Mustafa Turan, yukarı çıkarak komşusunu uyardı.

KAVGAYA AKRABALAR DA DAHİL OLDU

Mustafa Turan ile Velit Bakır arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgaya diğer iki aile üyeleri de dahil oldu.

Komşuların 'ceviz kırma' kavgası kanlı bitti! Katili, komşuların lincinden polis kurtardı

KALBİNDEN VURULDU

Kavga sırasında Mustafa Turan yanında bulunan silahla Velit Bakır'a iki el ateş etti. Kurşunlardan biri Bakır'ın kalbine isabet etti. Bakır, kanlar içerisinde yere yığıldı. Bakır'ın ailesi sinir krizi geçirirken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Komşuların 'ceviz kırma' kavgası kanlı bitti! Katili, komşuların lincinden polis kurtardı

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Turan, Bakır'ın yakınları tarafından feci şekilde darp edildi, linç edilmek istendi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, linç edilmek istenen Turan'ı kalabalığın arasından alarak silahla birlikte gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Velit Bakır, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Turan Haberler

500

Yorumlar (63)

ülkü:

bizimde üst katta 3 cocuklu aıle var asırı ses oluyor cocuklar evın ıcınde at kosturuyor sankı ama gidip sşkayet etmıyorum pandemı cocuklar evden cıkmıyor nasıl enerjı atacaklar baska dıye. . sabır hosgörü ile hersey hallolur. . cevız kırdı diye adam mı öldürülür nefret işte sevgısızlık anlayıssızlık

42
11
yanıtYanıtla
TAYFA:

Seni tebrik ediyorum bu davranışından dolayı

yanıt1
yanıt6
Ben_de_Magdurum:

Sabir hosgoru karsiliklidir. Ben de sizinle ayni durumdayim ve ustum degil ustumun ustu sabah aksam deli gibi kosturuyor tepemde. Konusulacak insanlar da degil. gitsem konussam ben de haber olurum kesin ancak umursamayi ogrenmeleri lazim. Saygisizca her turlu eylemlerine devam edip insanlarin huzurunu kacirmaya kimsenin hakki yok. O cevizi kirmayacaksin gece gece. Gidiceksin kirilmisini alip ne yapiyorsan yapacaksin.

yanıt21
yanıt3
Memoli:

Maalesef Apartman hayatı Türk toplumuna göre değil

44
1
yanıtYanıtla
KEMAL:

EVET OBA KURMALIYIZ. . . . . . Saçma sapan fikirlerini kendine sakla

yanıt0
yanıt18
meczup:

uygar ülkelerde insanlar alt ve üst kattaki komşularını rahatsız edecek şekilde gürültü yapmaz ama bizim ülkemizdeki insanlar bencil etrafını düşünmez düşüncesizce hareket eder apartmanda yaşama kültürüne alışamamış çok insan var. . . . evet cevizleri kırmaya devam

27
3
yanıtYanıtla
apdi:

apartmanlarda ceviz kirmayin gidin köyünüzde yapin öyle seyleri köy adetlerini istanbula tasimayi birakin birader gürültüden rahatsiz olunur yani insanlarin evinde huzursuz etmeye hakkiniz yok saygi gösterin

23
6
yanıtYanıtla
Yasin:

Kimse yuhalamasin ama üst komşum cevizi öyle kirarsa bende onun kafasını kırarım. O sinirle ateş etmiş. Kimse kimseyi rahatsız edemez. Herkesin ailesi var ülkede hukuk adalet yok oda kendi adaletini sağlamış.

20
8
yanıtYanıtla
Ben_de_magdurum:

Kat mulkiyeti ve cevre koruma kanununda var. Gurultu yapan komsuya 100 kusur lira ceza kesiliyor. O da ispatlayabilirsen. Yap su cezayi bi temiz 3000 lira. Bir de rahatsiz ettigi kisi sayisiyla da carp. Yine devam ederler ama en azindan biraz azalir. Ne yazik ki guzel insanim yaptirimsiz guzellikle yola gelmiyor.

26
1
yanıtYanıtla
AMANOS AYISI:

en güzeli müstakil ev

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title