Haberler

Pitbull dehşeti! Sahibinin kucağından kaptığı süs köpeğini paramparça etti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahibinin park halindeki aracından kaçan pitbull cinsi köpek, sahilde bir süs köpeğini boğarak öldürdü.

Ereğli ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki sahil bandında sahibinin park halindeki aracının açık olan camından kaçan pitbull cinsi köpek sahilde amfi tiyatro civarında süs köpeği ile bu köpeğin sahibi Melih Uysal'a saldırdı. Melih Uysal, kucağındaki süs köpeğine saldırıyı engellemek için yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı. Pitbull saldırdığı köpeği boğarak öldürürken, sahibini de elinden yaraladı.

Pitbull dehşeti! Sahibinin kucağından kaptığı süs köpeğini paramparça etti

POLİS EKİPLERİ BİBER GAZI KULLANDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Elinden yaralanan Melih Uysal 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri pitbulu durdurmak için uzun süre çaba sarf etti. Sahil bandında gördüğü diğer köpeklere saldıran pitbulun bu saldırısını engellemek için polisler biber gazı kullanırken, vatandaşlarda ellerindeki kovaları kullandı. Saldırgan pitbull bu sırada 2 köpeği ve bir kediyi de yaraladı.

Pitbull dehşeti! Sahibinin kucağından kaptığı süs köpeğini paramparça etti

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Polisin talebi üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek pitbulu yakalamaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen pitbulun sahibi köpeğini alarak tekrar aracına bindirdi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar saldırgan pitbulun sahibine tepki gösterdi. Pitbulun sahibi işlem yapılmak üzere Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Haberler

500

Yorumlar (254)

Erhan:

Beslenecek en güzel köpek pitbull, beslemeyen bilemez onlar gitsin civciv beslesin

5
57
yanıtYanıtla
NE:

Anan baban seni besleyeceğine civciv besleyeseydi keşke, daha yararlı olurdu.

yanıt32
yanıt4
bilgin:

polis olsaydım. oköpeği vururdum.

54
5
yanıtYanıtla
Ceyda90:

Vurma. degilde bayiltsalardi bukadar zarar acmazdi etrafa . Lüften bu ve bunun gibi. Havhavlarinizi insan olmadigi yerlerde bakin baya saldirgan ondan.

yanıt7
yanıt6
CEYDA 90A CEVAP:

Yanlarında bayıltıcı iğneyle mi geziyor polisler? Dalga geçiyorsun herhalde.

yanıt4
yanıt0
doktor:

ben polisin o anda tutumuna anlam veremiyorum. silahin yaninda , vursana pitbul kopegini

49
7
yanıtYanıtla
peypax:

sonra polisin işi gücü yok köpeği vurdu diye türlü türlü soruşturma geçirsin!

yanıt9
yanıt2
...:

POLİS O KÖPEĞİ VURSA OOOO KIYAMETİ KOPARIRLAR NASIL KÖPEĞİ VURDUN DİYE

yanıt9
yanıt3
BamBam:

al bir tane daha davar kamil sen gibilerine pitbull iyi geliyor bırakacaksın sen gibi düşünen kamilleri pitbull halledecek :)

yanıt0
yanıt3
yok artık:

Maalesef polisimizin böyle bir yetkisi yok. Şimdi o köpeğe ateş etse soruşturma yer, sahibi dava açar vs. sürüyle iş çıkar karşısına adamın. Açığa bile alınabilir, işinden olabilir. Köpek onu da ısırabilirdi oysa. Ya da bir insana bir çocuğa saldırabilirdi. O zaman da biber gazıyla müdahale edilecekti mesela. Keşke polise bu tür vakalarda tam yetki verilse.

yanıt3
yanıt0
Tüm 254 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title