Haberler

Türkiye güne bir vahşetle uyandı! Eşi ve 3 kızını uykularında başlarından vurarak öldürdü

Güncelleme:

Şırnak'ta yaşanan korkunç olay gündeme bomba gibi düştü. Baba Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi ve 3 kızını pompalı tüfekle kafalarından vurarak öldürdü. Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise teslim olurken, olay yerine giden polis ekipleri 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Şırnak'ın İdil ilçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi'nde 01.30 sıralarında meydana gelen korkunç olayda, Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan'ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.

POLİS EKİPLERİ 4 KİŞİNİN CANSIZ BEDENLERİYLE KARŞILAŞTI

Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi. Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Şırnak'ta bir baba, eşi ve 3 kızını evde uyudukları sırada pompalı tüfekle kafalarından vurarak öldürdü

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Botaş Haberler

500

Yorumlar (29)

Muharrem Celik:

Bu nasıl baba nasıl eli tetiğe gitti yazacak bir şey bulamıyorum

103
1
yanıtYanıtla
müslüman:

Devletimiz bir de böyle canavarları ömür boyu hapiste besliyor. Gebertin gitsin.

98
1
yanıtYanıtla
Umut Güneş:

Keşke Çocukları Eşi Yerine Kendi Kafasına Sıksaymış Şizofren Cahil

82
3
yanıtYanıtla
Kamil Buyrat:

Toplum hasta. Düzen bozuk . Delirmemek zor.

76
7
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Yaşaması gereken ölürken ölmesi gereken yaşıyor. Çok yazık

78
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bunların hepsi gecim derdinden evine bakamadı iş bulamadı kredi borcu vardı vs vs bir tane yavancının intihar ettiğibi görmedim onlar bakılıyor ondamn heralde

36
33
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Yabancılar dan da intihar eden oluyor için rahat olsun! geçenlerde bir tanesi karısını öldürüp 2 çocuğunu pencereden atıp sonra kendini öldürdü. Toplumun içinde kendisine baskı yapan hayvanlar yüzünden. Şimdi mutlu olabilirsin.

yanıt11
yanıt9
vatandaş rıza:

Değişik Murat onlar nargile iciyorlar keyif yapıyorlar 45 gün yürüyerek gelen afganı yabancı kontenjanından okula alıyorlAR SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN

yanıt6
yanıt4
ismail bey :

Bazen insanlar çıkmazlara düşebilir. Toplumda psikolojik destek almak delilik olarak görüldüğü sürece bazı olayların önüne geçemeyiz... sadece ilimle bazı sorunlarda çözülmediği zaman ise camilere gidilip, hocalarla konuşulabilmeli..bu yönde projeler geliştirilmeli.

56
10
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İsmail bey , insanoğlu ne kadar çıkmazlara düşerse düşsün Eşini ve Allah'ın onlara emanet olarak verdiği evlatları o güzel armağanların canını alamaz katledemez. Hiç bir dünya sorunu aileyi yok edecek kadar büyük değildir.

yanıt49
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title