Haberler

13 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Denizli'de kayıp olarak 13 gündür aranan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni, kaybolduğu noktadan yaklaşık 1 buçuk kilometre ileride bulundu. Gencin yürürken dengesini kaybedip başını kayaya çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenirken, ölmeden önce yaptığı aramalarda ise "Doğada nasıl yaşanır?", "Dağda hayatta nasıl kalınır?" şeklinde araştırma yaptığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinden 1 Şubat'ta ailesinin yanına gitmek için otobüsle Denizli'nin Çameli ilçesine gelen manav dükkanı çalışanı Barış Özbek eve gitmedi. Özbek'ten haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Jandarma ve AFAD ekipleri, Özbek'in otobüsten indiği Kirazlıyayla Mahallesi'ndeki ormanda arama çalışması başlattı. Ekipler, termal dron ile de arama yaptı. Bu sabah Çameli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Özbek'in kaybolduğu noktadan yaklaşık 1,5 kilometre ileride cesedini buldu.

13 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu

DENGESİNİ KAYBEDİP BAŞINI KAYAYA ÇARPMIŞ

Özbek'in cesedi, otopsi için Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İncelemede Özbek'in yürürken dengesini kaybedip, başını kaya parçasına çarpması sonucu öldüğü belirlendi.

"DOĞADA NASIL YAŞANIR" ARAŞTIRMASI YAPMIŞ

Jandarma ekipleri aile fertlerinin ifadelerini aldı. Anne ve babasıyla çok fazla anlaşamadığı, son yıllarda ise psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ablası ile eniştenin bilgisine başvuran ekipler, Özbek'in telefondan strateji savaş oyunu oynadığını ve internetten son zamanlarda 'Doğada nasıl yaşanır?', 'Dağda hayatta nasıl kalınır?' şeklinde aramalar yaptığı öğrenildi.

13 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Barış Özbek Hisarcık Denizli Çameli Haberler

500

Yorumlar (5)

uCube :

Allah rahmet eylesin. Sanırım youtuber içerik çekecekti. ;))

4
15
yanıtYanıtla
bahri urut:

demeki ne oluyor dogada nasil yasanmaz heren ayagin kayar ve olursun siz siz olun sakin tek basiniza dogaya daga cikmayin demek oluyor madem dogaya cikilacak ozaman cikarken kask takilmasi hic olmasa ayagin kayib yere duserken kafanisi koruyacak ne tur cisim kullanirsiniz artik siz bilin tehlike buyuk ben dusmem deme denge bu heran kaya bilirsin

3
5
yanıtYanıtla
Berksan Can:

Allah rahmet eylesin. Ölüm çok yakınımızda. Sayılı günlerimizi yaşıyoruz hepimiz. Sadece dünya için çalışmamalıyız. Ölüm ve ötesi için de çalışmalıyız.

5
0
yanıtYanıtla
lavinia :

Allah rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Bu doğada kamp yapma programları çekenleri sallandıracaksın Taksimde bak bir daha milleti özendiriyorlar mı :)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title