Haberler

İzmir'de kadın cinayeti! Gizem Filiz, eve balkondan tırmanarak giren eski eşi tarafından boğularak öldürüldü

Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesinde 26 yaşındaki Gizem Filiz, eve balkondan tırmanarak giren eski eşi tarafından boğularak öldürüldü. Zanlı, polisi arayıp cinayet ihbarında bulundu ve teslim oldu.

İzmir'in Konak ilçesinde, boşandığı eski karısını boğarak öldüren zanlı, telefonla polisi arayarak kendisini ihbar etti; ardından da karakola giderek teslim oldu.

EVE BALKONDAN TIRMANARAK GİRDİ

Aykut H. iki yıl önce boşandığı biri kız iki çocuğunun annesi Gizem Filiz'in (26) Konak ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'ndeki annesinin evine balkondan tırmanarak girdi. Evde yalnız kalan Filiz'i boğarak öldüren Aykut H, polisi arayıp cinayet ihbarında bulundu ve Boğaziçi Karakoluna teslim oldu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI ÖĞRENİLDİ

Genç kadının, daha önce de kendisini rahatsız ettiği için eski eşi hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdığı, iki çocuğuyla annesinin evinde kaldığı ve üniversitede eğitim gördüğü öğrenildi. Olay esnasında torunlarıyla Manisa'da bulunan ve olay yerine gelen Filiz'in annesi, gözyaşlarına hakim olamadı. Evin önünde toplanan komşuları da gözyaşı döktü.

İzmir'de kadın cinayeti! Gizem Filiz, eve balkondan tırmanarak giren eski eşi tarafından boğularak öldürüldü

"SENİ BAŞKASINA YAR ETMEYECEĞİM" DİYE RAHATSIZ ETMİŞ

Öte yandan, zanlının, eski eşine daha önceden "Seni başkasına yar etmeyeceğim" diyerek rahatsız ettiği iddia edildi. Gizem Filiz'i tanıyan bir mahalle sakini, "Annesinin evinde iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Annesi, torunlarıyla birlikte Manisa'ya gitmiş. Gizem de evde yalnızmış. Polis boğularak öldürüldüğünü söyledi. Gencecik, hanımefendi bir kızdı. Eski eşi boşanmayı yediremedi kendisine. Önceden de 'Seni başkasına yar etmeyeceğim' diye tehdit ediyormuş. Elimizde büyüdü kızımız; çocukluğunu biliyorduk. Çocuklarını da babasına gösteriyordu, kısıtlamıyordu hiç" diye açıklama yaptı.

İzmir'de kadın cinayeti! Gizem Filiz, eve balkondan tırmanarak giren eski eşi tarafından boğularak öldürüldü

CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Eski eşi tarafından boğularak öldürülen Gizem Filiz'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Zanlı Aykut H.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Konak İzmir Haberler

500

Yorumlar (33)

...:

manyak herif başkasına yar etmeyecekmiş . . . kendin yar olsaydın , ne seversin ne sevmesine izin verirsin , ayrılmak isteyince yar etmemmiş Allahından bul emi pislik herif . . .

16
7
yanıtYanıtla
çoğu erkek benzer durumda aklını kaybede:

çocukları düşünmek bile yeterlidir ; malzemeniz bu buna göre adım atın tıllıklar

yanıt1
yanıt0
Kürşad:

Ruh hastası aşagı lık mahluk

5
6
yanıtYanıtla
ld:

şerefsize birde hapıste 3 oğün bakacağız mıllete İDAM KARDESIM BOYLE KANSIZLARI IDAM EDECEKSIN BASKA YOLU YOK

5
4
yanıtYanıtla
Sevgi:

Asla sonu gelmicek??

6
2
yanıtYanıtla
evliliği çocuğu oyun sandığınız sürece:

asla gelmez; herkeste peygamber sabrı olmaz tabi, iki çocuk yapmışssın binkez düşünecen binkez: sana eşin birşey yapar diye değil babasız çocuk büyütmenin ne olduğunu çocuklarada yaratacağı tahribatı , babayı sokacağın psikolojiyi iyice analiz edecen, canın başkasını çekti boşan. . . öyle değil!

yanıt0
yanıt0
AV. TANER:

Eşinin mal varlığının yarısı, düğünde takılan takılar, tazminat ve nafakayla geçinebileceğini biraz gözü kestiren kadın; ben boşanacağım, yıllardır yoruldum demeye başlıyor. Daha sonra ufacık bir şeyde yarattığı tartışmayı büyütüp şikayet ederek eşe ilk 1 ay sonra 3 ay uzaklaştırma alıyor. Birde bir yerlerini sıkıp çizip boşanma davasında haklı duruma geçmek için üfürükten darp raporu alıyor. (maalesef şahit oldum)

6
2
yanıtYanıtla
Ali:

Bu is cigrimdan cikti. Toplumsal bir katliama donusmeye basladi. Bosanmis kocalarin yapyiklari.

6
2
yanıtYanıtla
lacivert:

haklısın kardeşim. müslüman ülkede devşirme sistem ile olacagı bu. yazıktır günahtır. bu cinayetler son bulsun. herkes akıllı olsun.

yanıt0
yanıt0
isyan:

yeminle yazayım mı yazmayayım mı 50 kere düşündüm yazarken bile utanıyorum bir erkek olarak bu insan kılıklı vahşi mahluklardan! kadın senin malın değil arkadaşım evlilik nasıl bir imzayla başlıyor bir imzayla da biter bunu o cahil beyninize sokun artık bunlar hep toplumda kadının birey olarak görülmemesi nedeni ile kaynaklanıyor adı da namus cinayeti oluyor cahil cinayeti bildiğin!

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title