Haberler

Etli ekmek siparişiyle pusu kurulup acımasızca öldürülen gencin babası isyan etti: Adalet istiyorum

Güncelleme:

Karaman'da kendilerine küfrettikleri gencin çalıştığı etli etmek dükkanını öğrenen 15 yaşlarındaki 6 şahıs, dükkandan sipariş verdi. Etli ekmeği götüren genç, 3 şahsın bıçaklı saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Gencin acılı babası "Evladımın sırtındaki bıçak izlerini ben saydım, saldırganlar küçük diye salıverilmesin, adalet istiyorum" dedi.

22 Aralık'ta Cedit Mahallesi Zeytin Dalı Bulvarı'nda meydana gelen olayda, A.A., M.Ü ve arkadaşları M.C.E. (14), S.A. (14), M.A. (14) ve Ali Furkan Gürbüz (20) yaklaşık 3 ay önce kendilerine küfür ettiğini iddia ettikleri Ahmet Çınar'ın bir etli ekmek fırınında çalıştığını öğrendi.

BIÇAKLA SALDIRDILAR

Ahmet Çınar'ın çalıştığı etli ekmek fırınını arayan şüpheliler, Zeytin Dalı Bulvarı'nda Leblebiciler kavşağı yanına etli ekmek siparişi verdi. Elektrikli bisikletle siparişi getiren Ahmet Çınar, A.A. ve M.Ü. ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Yaşanan tartışmanın ardından A.A. ve M.Ü. bıçakla saldırdı.

Etli ekmek siparişiyle pusu kurulup acımasızca öldürülen gencin babası isyan etti: Adalet istiyorum

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sırtından 3 bıçak darbesi alan ve kanlar içinde kalan Çınar, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet, burada doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Mobese kamerası görüntülerine yansıyan olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 ayrı suçtan kaydı bulunan A.A. ve 14 suçtan kaydı olan M.Ü. ile arkadaşları 9 suçtan kaydı olan M.C.E., 7 suçtan kaydı olan S.A., M.A. ve 5 suçtan kaydı olan A.F.G.'yi yakaladı. Suçlarını itiraf eden 6 şüpheli sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Etli ekmek siparişiyle pusu kurulup acımasızca öldürülen gencin babası isyan etti: Adalet istiyorum

EŞİNİN ARDINDAN, EVLAT ACISINI YAŞADI

2'si kız 3 çocuk babası olan Yıldıray Çınar, Ahmet'in tek erkek evladı olduğunu hatırlatarak, oğlunun cenazesini 14 ay önce beyin kanaması sonucu kaybettiği eşinin mezarının yanına defnettiklerini belirtti.

Etli ekmek siparişiyle pusu kurulup acımasızca öldürülen gencin babası isyan etti: Adalet istiyorum

"ÇETE KURMUŞLAR, BEN ÇOCUĞUM İÇİN ADALET İSTİYORUM'"

Eşinin acısı dinmeden ikinci bir acı yaşadığını ifade eden Çınar, şunları söyledi:

"Allah kimsenin başına vermesin. Ben olay günü işe gitmiştim. Saat 15.00 gibi bana bir telefon geldi. 'Oğlunuz küçük bir kaza geçirdi. Hastaneye gelebilir misiniz?' dediler. Hastaneye gittiğimde çocuğumun ölüm haberini aldım. Benim öğrendiğim kadarıyla çocuğuma sipariş vermişler ve çocuğumu yanlarına çağırmışlar. Çete gibi 6 kişi çocuğumun üzerine saldırmış. Çocuğumun sırtındaki bıçak izlerini ben saydım. Çocuğumun her tarafı delik deşik olmuş. Ben mahkemeden, savcılardan, hakimlerden, adalet istiyorum. Bunu yapanlarında içeriden çıkmamalarını istiyorum. Çete kurmuşlar. Bu çocukların yaşı küçük diye bırakılmamaları gerekir. Bu olayın arkası bırakılmaması gerekir. Ben evlat acısı çektim. Başkası çekmesin. Benim çocuğum 16 yaşındaydı. Bu çocuklar 2 sene, 3 sene sonra çıktıkları zaman yine aynı şeyi yapacaklar. Benim çektiğim evlat acısını kimsenin çekmesini istemiyorum. Söyleyecek söz bulunmuyor. Evlat acısı çok büyük bir acı. Allah herkesin çocuğunu, analarına, babalarına bağışlasın. Bu çocukların her birinin 14-15 veya en düşük dosyası olanın 5 suçtan kaydı varmış. Bu kadar olaya karışmalarına rağmen hakimler, savcılar bu çocukları neden dışarıya salıyor. O kadar suç işlemişler. Bu çocukların dışarıda işi ne? Resmen çete kurmuşlar. 1 kişiye 6 kişi saldırır mı? Bu çetelere bir dur demek gerekir. Allah acımızı dindirsin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Çınar Karaman Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

nobody:

itlaf edilmeleri şart. . !

12
1
yanıtYanıtla
ceto:

üzgünüm ama 1-er sene yatırırlar en fazlka kendi adaletini kendin yaratacaksın sayın baba

8
1
yanıtYanıtla
Pislik Gençlik:

Şuan bu gençliğin büyük bir oranı pislik bir akıl ile büyüyor.

7
1
yanıtYanıtla
Yorumcu:

KARDEŞ ÇOK BEKLERSİN DAHA ADALET TABELA ADI KALDI ADALET SADECE 15 YILDIR

3
2
yanıtYanıtla
Yorgun:

Bunlara çeteden ve planlayarak adam öldürmek suçundan müebbet hapis verilmesi lazım bunlar birer suç makinası az ceza alırlarsa yine birilerini öldürürler birilerinin canını yakarlar bunlar kesinlikle iflah olmaz

5
0
yanıtYanıtla
ferhat:

yanlarına bi psikolog verirler devlet eliyle avukatı verir sonra çıkarlar , direk orada katledicen bunlariki üremesinler soylanmasınlar dünya en azından düzene girsin

4
0
yanıtYanıtla
TEMİR Yalıg:

Allah, idamı getirmeyenleri kahreylesin aldıkları para, içtikleri su, yedikleri ekmek, soludukları hava, bu topraklarda ki haklarımız haram olsun. SELÇUKLU AİLESİ..

3
1
yanıtYanıtla
Muhsin:

TV lerde daha çok çukur daha çok ramo tarzı diziler koyun

3
0
yanıtYanıtla
Doğukan:

Yapacak bir şey yok, Türkiye de adalet olmadığı için ancak intikam alarak bu işi kendin halledebilirsin. Adaletin katillere ceza vermesini bekliyorsan daha çok beklersin. Ee burası Türkiye.

2
1
yanıtYanıtla
Yorgun:

Bunlar topluma hiç bir faydası olmayan insanlar bunlar çıkınca da birilerinin canına kiyarlar birilerinin canını yakarlar planlayarak adam öldürmek suçundan müebbet hapis verilmesi lazım bunlara yoksa kesinlikle suç işlemeye devam edelerbunlar zaten birer suç makinesi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title