Haberler

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:

Tekirdağ'da eşine boşanma davası açıp çocuklarıyla beraber evi terk eden kadın, eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 2 çocuk annesi Nermin Yumuşak (39), boşanma davası açtığı eşi İbrahim Yumuşak (41) tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Elif Sokak'ta, bir apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana gelen olayda; Nermin Yumuşak, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi İbrahim Yumuşak'a boşanma davası açıp 2 çocuğu ile evi terk etti.

ÇOCUKLARI DA ALIP MEMLEKETİNE GİTTİ

Başka bir ev kiralayıp yaşamaya başlayan Yumuşak, koronavirüs salgını nedeniyle okullardaki eğitime ara verilince çocuklarını da alıp Kastamonu'daki ailesinin yanına gitti. Normalleşme süreci ile birlikte Çerkezköy'e dönen Nermin Yumuşak, 2 gün önce çocuklarını yeniden Kastamonu'daki ailesinin yanına gönderdi.

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

EŞİNİN BOĞAZINI KESİP POLİSE TESLİM OLDU

Eşinin yalnız olduğunu öğrenen İbrahim Yumuşak, bugün saat 09.00 sıralarında, Nermin Yumuşak'ın evine gitti. Ancak çift arasında tartışma çıktı. Bu sırada İbrahim Yumuşak, yanında getirdiği bıçakla, eşinin boğazını kesti, ardından da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşini öldürdüğünü söyledi.

Boşanma davası açan eşini boğazını keserek öldürdü

ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

Adrese giden polis ekipleri, Nermin Yumuşak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan İbrahim Yumuşak'ın sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzipaşa Çerkezköy Haberler

500

Yorumlar (10)

Makbule:

Bu eslerini öldüren mahluklar acaba hic cocuklarini düşünmezlermi,vijdansız yaratıklar.

2
1
yanıtYanıtla
ahmet:

silahsız bir insana silah çeken, kadınlara el kaldıran erkek bozuntuları şerefsiz ve haysiyetsiz insan bozuntularıdır. Bunlar korkak adamlardır. güçleri sadece kadınlara yeten bu şerefsizlere idam cezası verilsin, inan ellerini dahi kaldıramazlar. devlet neredesin devlet. yetmedimi kadın cinayetleri

2
1
yanıtYanıtla
Kurtuluş:

Kadınlar kesince veya bıçağı saplayınca cinnet geçirmiş, acaba neler yaşadı veya iyi olmuş dersiniz ; erkek yapınca kadına şiddet, pis katil ,pislik insan veya kadın cinayeti oluyor!! Size göre adalet bu mu?? Sonra da gelip eşitlikten veya müştereklikten bahsedensiniz!,( Bu sözlerim kesinlikle ciddi şiddet gören kadınlara yönelik değildir)

1
2
yanıtYanıtla
Br.:

Erkek oldun değil mi şimdi ? pislik insan

2
0
yanıtYanıtla
AKLISELIM:

Allah senin bin belanı versin pis katil.

2
0
yanıtYanıtla
Muhsin:

Bu insanlık dışı olayların niçin önlenemediğini anlamak için profesör olmaya gerek yok . Allah cellu cellahu kısas da hayat vardır buyuruyor ama beşeri sistem red ediyor . Bir kişi idam edileceğini bilse böyle rahatlıkla bir insanı katlettim diyerek böbürlenerek teslim olmaya gelebilir mi?

0
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNCE:

KİM BİLİR NE YAPTIDA ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARDI. SUÇU HEP KALANA DEĞİL BİRAZDA GİDENE BULUN.

0
0
yanıtYanıtla
Vrl:

Vasat bir haber ve bu habere yapılan vasat iki yorum. Ne oldu da bunlar bu hale geldi?Öncelikle sap ile samanın bir birinden ayrılması gerekli. Ve şimdi siz saygıdeğer yorum yapanlar. Bir insan neden cinayet işler?Siz bir insanı neden öldürürsünüz?Ben yapmam demeyin. Empati kurun ve öncelikle kendinize karşı dürüst olun.

0
0
yanıtYanıtla
Selim:

Moda olmuş turkiyede boşanmalar. Sonu böyle olur gidin boşanın

0
0
yanıtYanıtla
Anıl Çangırı:

Burda kimse boş yapmasın İbrahim abi benim koğuş arkadaşımdır ve böyle birşey yapabilecek biri değildir, ter temiz kalbi olan biridir ve o zamanlar eşini öldürmemişti eşi çocukları içinde kendisi içinde uzaklaştırma çıkartıp ibrahim abiden kaçırıyordu ondn. Çocuğu okulda kaza geçirip bacağını kırdığı için ibrahim abi çocuğuna yardımcı olup hastaneye getirdi diye eşinin şikayetine maruz kalıp cezaevine gönderilmiştir uzaklaştırmaya uymadigi için kim çocuğundan ayrı kalmak ister söyleyin şimdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title