Haberler

Aşırız hız, ölüm getirdi! Hurdaya dönen otomobil 3 gence mezar oldu

Güncelleme:

Antalya'da hız yaptığı iddia edilen otomobil, refüjdeki yön levhasına çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3 genç hayatını kaybetti.

Gece saat 02.15 sıralarında Muratpaşa ilçesi Aspendos Bulvarı Demokrasi Kavşağı alt geçidinde edinilen bilgiye göre Aspendos Bulvarı'ndan Demokrasi Kavşağı alt geçit istikametine giden otomobil, sürücünün hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki yön levhasına çarptı.

Antalya'da yön levhasına çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölü

3 GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 3 kişi yola savruldu. Otomobil hurdaya dönerken, aracın motoru 300 metre ileriye fırladı. Otomobilde bulunan Ali Neymat Tefik (22), Engin Borazan (22) ve Halil Subaşı (21) olay yerinde hayatını kaybetti.

Antalya'da yön levhasına çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölü

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayı görenler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından gençlerin cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Antalya'da yön levhasına çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölü

Antalya'da yön levhasına çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Demokrasi Aspendos Antalya Haberler

500

Yorumlar (3)

Eğrioturdoğrukonuş:

Bu işleri genelde kolay para kazananlar yapıyor. yani benzini dereden dolduruyormuş gibi kullananlaar lüks araçla böyle hız yapanlar genelde kolay yoldan para kazanan tipler yapıyor. gecenin bir yarısı mahalleyi ayağa kaldıran hareketler ve beddua alıyorlar

57
28
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Allah rahmet eylesin. Acılı ailelere sabır ve başsağlığı diliyorum. Eskiden bizi şoförlükte ustalaşmadan trafiğe çıkartmazlardı. Biraz ailelerde bu konularda bilinçli davranmalılar. Son zamanlarda böyle çok genç vefat ediyor.

53
5
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

allah rahmet eylesin.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title