Haberler

Tanımadığı kişi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen vatandaş hayatını kaybetti

Güncelleme:

Önceki gün Bursa'da tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında pantolon kemeri, tekme ve yumruklarla dövülen Ali Şeker isimli vatandaş, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı ise savunmasında "Küfür ettiği için dövdüm" dedi.

Bursa'da yolda yürürken tanımadığı Ferhat Saka (33) tarafından pantolon kemeri, tekme ve yumruklarla dövülen Ali Şeker (54), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenmişti.

Olay, geçen perşembe akşamı Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde bir sokakta alkol alan Ferhat Saka, daha sonra evine doğru yürümeye başladı. Saka, bu sırada daha önceden tanımadığı Ali Şeker ile karşılaştı. Taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ferhat Saka, Ali Şeker'e tekme ve yumrukla saldırdı. Saka, aldığı darbeler karşısında yere yığılan Şeker'e bu kez de pantolonundan çıkardığı kemerle vurmaya başladı. Olayın ardından gözaltına alınan Ferhat Saka, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN DÖVDÜM"

Ferhat Saka'nın mahkemede yaptığı savunmada, "Olay olmadan önce uzun süre içki içtim. Sonra eve gitmeye karar verdim. Bu sırada yolda biriyle karşılaştım. Neler olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Ancak bana küfrettiğini duydum. Ben de bu yüzden sinirlendim ve vurmaya başladım. Alkolün etkisi geçtikten sonra bunu nasıl yaptığıma inanamadım. Pişmanım, bilerek yapmadım" dediği öğrenildi.

Tanımadığı kişi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen vatandaş hayatını kaybetti

DÖVÜLME ANI KAMERADA

Öte yandan Ferhat Saka'nın Ali Şeker'i dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere Ferhat Saka'nın yerde yatan Ali Şeker'e pantolon kemeri, yumruk ve tekmeyle defalarca kez vurduğu anlar yansıdı.

Tanımadığı kişi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen vatandaş hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından ağır yaralanan Ali Şeker, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Şeker, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetti. Şeker'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Şeker Haberler

500

Yorumlar (73)

Anlamadım anlamak da istemiyorum:

Bu Bursa hayırdır ya, daha geçenlerde sevgilime elin değdi diye biri öldürülmüştü. Bunların arpaları fazla geldi galiba!

25
0
yanıtYanıtla
Ramses:

Türkiye tam bir lağama dönüşmüş

23
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

gel suna insanimiz diyelim cahillik deyismez insanimiz ne yazikki . .

yanıt0
yanıt0
TELESKOP:

Cok ictigini hatirliyor ama adama nasil saldirdigini hatirlamiyor bosversene uc kagitci seni. Hem cok sarhos olsaydin adami dovecek gucun olmazdi ayakta duramazdin zibidi.

21
3
yanıtYanıtla
deniz:

cep telefonuyla olayı çekmeye çalışan vatandaş polisi arama zahmetinde bulunsaydı belki adam kurtulurdu. . bu ne çekim yapma manyaklığıdır yahu. .

20
4
yanıtYanıtla
Haydar:

Ceza evinde inşallah şişeyi bir yerine sokarlar. O fakir yaşlı adamdan ne istedin.

18
4
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Yüzünde meymenet yok zaten. Vatanına milletine ailesine hayrı olmayan müptezel bir şahsiyet. 20 sene vergilerimizle beslenip yan gelip yatmasın. İdam istiyoruz bu psikopatlar için idam!

18
3
yanıtYanıtla
...:

Bu herifi de ibret için aynı şekilde dövüp öldürmek lazım.

16
4
yanıtYanıtla
azapay:

sarhoş yok küfür etmiş senin kendini duyacak halin varmıydı ALLAH bin belanı versin gebereme bir muhtaç suya muhtaç ol reziller

17
3
yanıtYanıtla
Kafkas kartalı:

Gerizekalı adam git müebbet ye aklın başına gelir ne kadar acımasız olmuşsunuz senin babana biri böyle vursa düşünsene biraz merhametli olun delikanlı olun kavganın da bir adabı vardır.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title