Haberler

Hamile eski eşini öldüren hükümlü, 9 yıl sonra cezaevinde intihar etti

Güncelleme:

Sakarya'da 2012 yılında kendisinden boşanıp başkasıyla dini nikahla evlenen 9 aylık hamile Neslihan Çelik'i öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa, 9 yıl sonra Ferizli Cezaevi'nde intihar etti. Sayımda olmayan Safa'yı arayan görevliler, şahsı iple tavana asılı halde buldu.

Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki Ferizli L Tipi Cezaevi'inde, koğuşlarda sayım yapan görevliler boşandığı eşini öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa'nın (50) olmadığını fark etti. Arama yapan görevliler, Safa'yı iple tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Safa'nın öldüğünü belirledi. Safa'nın cansız bedeni, savcılık incelemesi sonrasında otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAMİLE EŞİNİ BOĞAZINDAN VE BAŞINDAN VURMUŞTU

İntihar eden Safa, 2012 yılında kendisinden boşanıp başka biriyle dini nikahla evlenen Neslihan Çelik'in yaşadığı eve gitti. Eve girip tabancasını çıkaran Safa, 9 aylık hamile olan eski eşini başından ve boğazından vurup yaraladı. İddiaya göre Çelik'in imam nikahlı eşi bu sırada evden kaçarak uzaklaştı. Sağlık ekiplerince Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Çelik hayatını kaybederken, bebeği ameliyatla kurtarıldı. Öte yandan Osman Safa, olaydan sonra kaçıp Hendek ilçesinde husumetli olduğu V.G'yi yaraladı. Silahla dehşet saçan adam kısa süre sonra ise yakalanıp tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ferizli Sakarya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (35)

Dogrucu david:

O kogusta bulunan herkesi asmalilar.o adam bosuna kendini asmamistir.devlet bu ise el atsin diyecegim ama devlet devlet olmaktan cikmis. herkes kendi adaletini kendisi sagliyor artik devlete gerek kalmiyor

19
42
yanıtYanıtla
Memleket:

Senin gibi karaktersiz ler geberse keşke devlete dil uzatma dilini keserler

yanıt7
yanıt1
mevlüt:

ipin ne işi var . . çoluk çocuga don sokarken 50 sefer poşet aranan ceza evinde ya kasıt var ya ihmal var var ip ARAŞTIRILSIN . . , , LAAA İPİN MAHKUMDA İŞİ NE ???? ÇAMAŞIRHANEMİ ORA CEZA EVİMİ ??? İHMALİ OLANLARIN ALAYI AÇIGA ALINIP CEZALANDIRILSIN .

6
32
yanıtYanıtla
Ikm:

Asmak isteyen carsajlada asar kendini de senin amacin ne

yanıt7
yanıt0
ikm23:

ipin ne işi var o ki tanıdık birin var sor bakalım koğuş bahçesinde çamaşırları neye asıyorlar

yanıt1
yanıt0
HAN:

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz, bilmeyen insanlarda yanlış bilgilendiriliyor sizin yüzünüzden. Ayakkabı ipiylede yapabilir çarşaflada yapabilir atletiylede yapabilir.

yanıt2
yanıt0
Ayhan KAYA:

Sanane lan işine bak sen mevlüt müsün nesin

yanıt6
yanıt3
Hhh:

Eski mahkum

yanıt0
yanıt0
Rio:

O savunduğun suçlular sonlarını nereye aşacak,kapıya mı?

yanıt2
yanıt1
ikm:

cezaevini bilmeyen klavye delikanlısı olduğun belli koğuşlarda çamaşır asılır , el işi yapılır çarşaf vardır isteğen her türlü yapar yeter ki kafaya koysun bırak da ölsün doğmamış çocuğunu öldürmüş devlet bakacaktı boş boşuna masraf

yanıt1
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title