Haberler

Sanayide tabancayla alacaklısını kovalayan şahıs, 3 kişiyi vurdu

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan sanayi sitesinde bir şahıs, karşılaştığı alacaklısını tabanca ile kovalamaya başladı. Alacaklısının arkasından ateş açan şahıs, bir iş yerinin önünde bekleyen 3 kişiyi yaraladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan sanayi sitesinde bir şahıs, alacaklısını kovalarken ateş açtığı tabancası ile bir iş yerindeki 3 kişiyi yaraladı. Eli silahlı şahsı vatandaşlar etkisiz hale getirildi.

TABANCA İLE KOVALADI

Olay, İzmit ilçesi İzmit Sanayi Mahallesi 11. Cadde'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmit'te bir oto galerinin sahibi olduğu öğrenilen A.Ü. isimli şahıs, sanayi sitesine aracının camını yaptırmaya geldi. Yolda ismi öğrenilemeyen alacaklısını gören A.Ü., tabancasını çıkartarak kendisinden kaçan şahsın arkasından koşmaya başladı. Şahsın arkasından ateş açan A.Ü., bir iş yerinin önünde bekleyen A.K.Y., M.M. ve A.D. isimli 3 şahsı silahla yaraladı.

VATANDAŞLAR ŞAHSI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olayı gören vatandaşlar ise şahsı etkisiz hale getirerek durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Tabanca ile alacaklısını kovalayan şahıs, yanlışlıkla 3 kişiyi vurdu

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılan A.K.Y. isimli vatandaşın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralanan şahısların 2'sinin iş yerinde çalıştığı, 1'inin ise müşteri olduğu öğrenildi.

Tabanca ile alacaklısını kovalayan şahıs, yanlışlıkla 3 kişiyi vurdu

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen A.Ü. isimli şahsı, sanayi sitesinin güvenlik görevlilerinden teslim aldı. Şahıs alınan güvenlik önlemleri eşliğinde bindirildiği polis aracı ile polis merkezine götürüldü. Daha sonra olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri olayın meydana geldiği iş yerinin önünde incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tabanca ile alacaklısını kovalayan şahıs, yanlışlıkla 3 kişiyi vurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (7)

Cepni21:

Herzaman üzerine cizgi cekeceginiz kadar verin, azi karar fazlasi her türlü zarar

5
1
yanıtYanıtla
AYBASTILI:

Millet delirdi bu ne ?Allah ım bizi ıslah eyle. Haberlere baktıktan sonra insanın tüyleri diken diken oluyor.

6
0
yanıtYanıtla
sinan ozsoy:

bende alacakliyim bende bulayim bende vuracam. borc verdim 18 bin lira 2 senedir kaciyor bugun sugun diye hakkediyorlar kardesim

yanıt1
yanıt0
Mete:

Adi herif

3
0
yanıtYanıtla
de:

Herkes kendi bilir ama tefeci değilseniz, borcu ya da malı verirken, o anki durumunuzu değil, bu para zamanında geri gelmezse beni etkiler mi onu düşünün. Etkilerse zaten borç verecek durumda değilsiniz demektir, vermeyin. Etkilemiyorsa da bunu bir ders olarak alın yoksa böyle ya silahla peşine düşer insan ya da hapse.

0
0
yanıtYanıtla
Vedat:

Millet iyi hos ama bi seyo pis alacagini almak icin oldurur ama verecegini vermemek icin olur

0
0
yanıtYanıtla
Gözlük verem sana:

Ulan bi haberi de doğru okuyun, kovalayan ve milleti öldürmeye çalışan borçlu, kaçan alacaklı. Bu borcu olan hayvan borcunu vermemek için adamı öldürecekti sanırım. . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title