Haberler

Genç kızlara cinsel organını gösteren sapık, polislere "beni öldürün" diye yalvardı

Güncelleme:

Çorum'da, bir şahıs, banka oturan genç kızlara cinsel organını gösterdiği iddiasıyla yaşanan polis kovalamacasının ardından yakalandı. Şüpheli, polis ekiplerine "Öldürün beni daha iyi" dedi.

Çorum'da akşam saatlerinde Gazi Caddesi üzerinde bulunan Kadeş Barış Meydanı'nda meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Sinan Ö isimli şahıs, bankta oturan 18 yaşındaki S.A. ve 19 yaşındaki R.S.'ye yaklaşıp cinsel organını gösterdi. Çevredekilerin tepki gösterdiği şüpheli, olay yerinden kaçarken durum polise bildirildi.

"ÇEKİN, BU SAATTEN SONRA DAHA ÇOK ÇEKECEKSİNİZ"

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaşanan kovalamaca sonucu, çevredekilerin de yardımıyla şüpheliyi, girdiği çıkmaz sokakta yakaladı. Şüpheli yakalandığı sırada, gazetecilere, "Çekin, bu saatten sonra devamlı çekeceksiniz. Benim yuvam yıkıldı, hayatım bitti" derken polislere de "Öldürün beni daha iyi" dedi.

Genç kızlara cinsel organını gösteren sapık, polislere 'beni öldürün' dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Banka Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (59)

Eymen:

Laik düzen kemalist kanunlar merak etmeyin bu tacizci yarın bırakılır. Çünkü laiklik bütün ahlaksızlığı kabul ediyo. Laikçi tersten oku içki al buna tesadüf demeyin işte ispat

16
45
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunu söyleyen kişiler ne Nutuk okumuştur ne de Kuran. Cehalet.

yanıt2
yanıt4
servet:

laikçi diye bir terim mi var cahil kafa. Senin gibilerin soyu tez zamanda tükenir inşsallah

yanıt7
yanıt5
AYNN:

İncelemek isterdim beyin yerine ne taşıyorsun diye yazacaktım. . . sonra deymez OT dur. . !!!dedim . . .

yanıt2
yanıt2
sw:

:)))) ulan adam nasıl bağlamış, bunu düşünmekten sıyırmışın contaları

yanıt1
yanıt0
1907:

Dinle cahil bırakılmış bir dingil daha

yanıt0
yanıt0
2222:

EYMEN Sana değil ama seni bu Dünyaya getiren Anne ve Babana lanet olsun.

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

ahlaksızlığın dibine vurmuşsun eğer yaptıysan lakin laik düzenin yobazları erkek yaptımı taciz kadın yaptımı çağdaşlık anlayışı ile toplumu ahlaksızlığa götürüyor

21
18
yanıtYanıtla
ıuo:

Parkta kadınlarda çocuklara cinsel organını gösterirse biz ona da sapık diyoruz. Ama sizi bilemeyiz çok ahlaklı vatandaş

yanıt1
yanıt0
aras:

hangi tarikata mensup acaba.

8
27
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title