Haberler

Haklarındaki suçlama çok ciddi! Esenyurt'ta 6 polis memuru tutuklandı

Güncelleme:

Esenyurt'ta Suriye uyruklu iki kişinin aracına sahte para ve uyuşturucu koydukları belirlenen 6 polis memuru tutuklandı. Olayın aydınlatılması için kurulan özel ekibin yaptığı araştırmada ise araçtaki bir şahsın üzerinden yaklaşık 9 bin dolar ile 34 bin lira para çıktığı, polislerin kayıtlara eksik para geçirdiği öğrenildi.

Esenyurt'ta rutin kontrolle sırasında polis ekipleri, içinde Suriye uyruklu Hamud ve Salman isimli iki kişinin bulunduğu bir aracı durdurarak aradı. Arama sırasında araçtaki bir şahsın üzerinden yaklaşık 9 bin dolar ve 34 bin lira para çıktı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Daha sonra yabancı uyruklu iki şahıs, araçta sahte para ve uyuşturucu bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Suriye uyruklu şahıslar bu durumu kabul etmeyerek avukatları aracığıyla savcılığa başvurdu. Şikayet üzerine savcılık polis merkezinden bilgi istedi.

TUTULAN KAYITLARIN SAHTE OLDUĞU BELİRLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla olayı incelemek için özel bir ekip kuruldu. Detaylı ve titiz incelemenin ardından tutulan kayıtların sahte olduğu, ele geçirilen paranın ise eksik olduğunu tespit edildi. Araçta sahte para ve uyuşturucu olmadığı, sahte para ve bir miktar uyuşturucu araca polislerin koyduğu belirlendi. Polislerin 9 bin dolar ve 34 bin lira yerine, 3 bin dolar ve 14 bin 770 lirayı kayıtlara geçirdikleri öğrenildi. 6 polis hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Burhan A., İlhami Y., Ekrem Y., Emrah A., Mehmet Salih G., Mehmet S. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Suriye Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (8)

Metin Yalcin:

Çürük elmaları Emniyet içinde barındırmaz, kamu görevlisi oldukları için cezaları 2 kat fazla olacak ..

14
7
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Polislerimiz böylesine ucuz polemiklere girmezler. Var bunda bir iş

10
6
yanıtYanıtla
By rabsin:

Peki biz niye çürük elmaları içimizde barındırıyoruz ? Kalitelilerini seçtiler kamplardan, götürdüler Avrupa ya. Emniyet zorunda mı peki bunlar la uğraşma ya.. sabıkası olanı suç dosyası olanı sınır dışı edelim. Benim Polisime yazık değil mi ?

9
5
yanıtYanıtla
Demet Ardıç Şahin:

Benim polisim masum tek bir tane bile sabıka kaydı yok , Suriyeli o 2 kişiliksizin de suç dosyası arşa kadar çıkar vaziyette

yanıt0
yanıt1
By rabsin:

Suriyeli ! Bulaşmayın şunlara ya mesleğinizi yakmaya değer mi ?

0
0
yanıtYanıtla
Demet Ardıç Şahin:

Suriyeliye inanıyorlar da vatanımın temiz yüce polisine inanmıyorlar ah be

yanıt0
yanıt1
KARAYEL:

@Demet Ardıç Şahin, senin insafina kalmis insana ben acirim. Sen malini cok iyi taniyorsun amaaaa, neyse fazlada demiyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Demet Ardıç Şahin:

İçimize giren sözde misafir vatan hainlerine inanıyor bu haber de , yüce vatanımın yüce polisine inanmıyor lütfen destek olalım bunlar oyun kumpas kurmuşlar polisime

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title