Haberler

Bir çocuk babası adam, evinde soğuktan donarak öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, tek başına yaşayan bir çocuk babası adam, evinde soğuktan donarak öldü.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Sofular Köyü'nde yaşanan olayda, 46 yaşındaki Yaşar Sevimci'den bir süredir haber alamayan yakınları köydeki komşularına haber verdi. Eve giren komşular Sevimci'yi yerde hareketsiz şekilde buldu.

SOĞUKTAN DONARAK ÖLMÜŞ

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde ailesinden ayrı yaşayan bir çocuk babası Sevimci'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sevimci'nin evdeki sobasının yanmadığı ve soğuktan donarak ölmüş olabileceği iddia edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ambulansla Ormanlı Belediyesi Cenaze aracına nakledilen Sevimci'nin cansız bedeni otopsi yapılması için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sevimci'nin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği ifade edilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak Sofular Ormanlı Ereğli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

HEDEF:

ya nerden anlamışlar hemende haberler abartır soğuktan diye. Otopsi yok birşey yok daha. Hem koca köyde hiçmi yakacak yok bunca sene tek durmuş bu zmana kadar donmamış. Odunu var kömürü var yardımı var. Tamamiyle haberlerin çarpıtması

20
22
yanıtYanıtla
Seren canj:

Hemen atlayın siz sen sıcak yerdesin ya by yüzden anlamaz sın

yanıt12
yanıt9
burusli:

köyde kımse soguktan ölmez orman bolge mudurlugu koylulere yakacak ıcın odun verıyor bence alkol komasından olmustur

8
25
yanıtYanıtla
Can:

Adam ta nerelerden zan ile yorum yapıyor. Otopsi mi yaptın, kankasımıydın, akrabasımıydın ne bildin alkolik olduğunu. Toplum dinamiti pislik.

yanıt13
yanıt1
ali:

46 47 olunca yaş iş bulamazsın emekli olamassın.aş yok iş yok bence asıl neden nu

28
4
yanıtYanıtla
ACİİL:

Muhtarlıklar acilen kapatılsın devlete büyük tasarruf yapsın onlara harcadığı parayı da fakir fukaraya dağıtsınE -devlet çıktı çıkalı muhtarlıkların hükmü kalmamıştır yattığı yerden para alma mevkii olmuştur. Seçim zamanı sadece elimize tutuşturulan kağıttan muhtar ve adaylarını görüyoruz. Başka da hiç makamına gidersin çoğunda kendi bile oturmaz hepsi başka işle meşgüller

27
2
yanıtYanıtla
eser:

Muhtarlıklar kesinlikle kapatılmalı hatta meclisteki milletvekili sayısı da çok fazla.

yanıt7
yanıt0
şşş:

torpil ayarlamını kim yapacak

yanıt3
yanıt0
ahmet:

odunun bol ve bedava olduğu böyle bir yerde soğuktan hiç kimse ölmez. mesele o kişinin ölüm sebebinin başka bir şey olduğunu gösteriyor.

15
9
yanıtYanıtla
hellokubra_:

yalnızlık. . sevgisizlik. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title