Haberler

Sınava yetişmeye çalışan kız kardeşler okul yolunda kaza geçirdi, araç direğe çarparak durdu

Güncelleme:

Adana'da Atakent Mahallesi'nde bir kaza meydana geldi. Süratli otomobil, sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesiyle kaza yaptı, direğe çarparak durabildi. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler aracın içerisinde 2 adet sınava giriş belgesi bulunca aracın, sınava yetişmek için sürat yaptığı ortaya çıktı.

Adana'da çocuklarını TYT sınavına yetiştirmeye çalışan 5 kişilik aile trafik kazası geçirdi. Ailenin sınava girecek 2 kızı, okula 200 metre kala meydana gelen kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sınava girecek Ayşe ve Songül Bozdağ'ın içinde bulunduğu 33 HF 976 plakalı otomobil, sınava yetişebilmek için seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu okula 200 metre kala kaza yaptı.

5 KİŞİLİK AİLE YARALANDI

Kazada otomobil yan dönerek yol kenarında bulunan direğe çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil hurdaya dönerken TYT sınavına girecek Ayşe ve Songül, otomobil sürücüsü baba Abdülmelik, anne Remziye ve Hüseyin Bozdağ yaralandı.

ARAÇTAN SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTI

Kazanın ardından otomobilde sıkışanları İtfaiye CANKUR ekibi kurtarırken, polis ekipleri olay yerindeki eşyaları topladı. Eşyalar arasında bugün yapılan TYT sınavına girecek olan Ayşe ve Songül'ün sınav giriş belgelerinin olması dikkat çekti.

Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (52)

Hakan:

Milleti bu salgın döneminde bu stresle acelece sınava sokanlar utansın çok kişi sınava çalışamadı mağdur oldu.

22
28
yanıtYanıtla
Sırası gelir:

Z kuşağı hiç bir şeyi unutmaz.

yanıt14
yanıt4
ysr:

calışmayın die tutanmı vardı anca boş yapın benim kızımda girdi 4 aydır gece gündüz çalıştı eliniz armut tutacağına çalışsaydınız

yanıt6
yanıt2
Murat:

Bu yaşıma kadar 100 lerce sınava girdim hiç bir zaman sınava geç kalmadım. Sizin gibi sorumsuz insanlar kendi ihmalkarlıklarını devlete yüklüyor. Koronavirüsün biteceği yok. Sınav ne zaman yapılacak. Devlet düşmanlığınız o kadar çokki her fırsatta devlete saldırıyorsunuz.

yanıt8
yanıt3
ahmet:

ne acelesi , zaten aylardır eve kapanıp , sadece sınava çalışıyor sınavı bekliyor bu gençler . ne yani virüs var diye sınav daha da ertelensin mi? yoksa iptal mi edilseydi.

yanıt1
yanıt3
adil:

Bayandan şoför olmaz dislike bassanız kendinizi de yırtsanız olmaz. Bayanların kaza yapma ihtimali erkeklerden 10 kat fazladır 3 öldürme oranı yüzünden tüm dünya karantinada hapis hayatı yaşarken ama bunun 5 katı ölümlü kaza ihtimali olan kadınlara ehliyet verirken kimse sorgulamıyor. Erkekler de kaza yapıyor evet makas atmaktan alkolden aşırı hızdan yapıyor beceriksizlikten değil, kadın istese de yapamıyor yüzde 1 erkek gibi araba kullanan kadınlara bakıp hepsi öyleymiş gibi cevap yazmayın.

3
23
yanıtYanıtla
Mahmut Gencer:

Haberi oku, sürücü bayan değil

yanıt9
yanıt0
Ayşe kuzu:

Sürücü erkek

yanıt6
yanıt0
einstein:

Kadınların beyin yapısı ile erkeklerin ki farklıdır. Sonradan öğrenilen alet kullanma, araç kullanma yetilerinin oluştuğu kısıma motor öğrenme becerisi denir. Bu bkabiliyet kadınlarda erkeklere göre çok daha zayıftır. Bu sebeble ilk defa araba sürmesinin üzerinden 3 ay geçen bir erkekle kadının arasında şöyle bir fark olur. Erkek aracın limitlerini görmeye kadar ilerlerken kadın hala vites değiştirirken hangisi debriyajdı diye pedallara bakma ihtiyacı duyar.

yanıt2
yanıt2
Aysun:

Dünyadaki ölümlerin %90 ı erkeklerin testesteron yarışı yüzünden. Trafik kazalarının istatistiklerine bir bakın ,ne kadarı kadın sürücü. Gerçi kadınların da hataları var mesela sizi yetiştiren anneniz. Sizin gibi zihniyete sahip"Adamları " da biz kadınlar yetiştiriyoruz.

yanıt4
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title