Haberler

Şanlıurfa'da Siteden Bisiklet Hırsızlığı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir hırsız, bir sitede bulunan otoparktan 10 bin TL değerindeki bisikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Sitenin otoparkına girip 10 bin TL'lik bisikleti çaldı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi girdiği bir sitenin otoparkından 10 bin TL'lik bisikleti ve bazı eşyaları çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Olay ilçenin Hasançelebi Mahallesi, Eylül sitesinde meydana geldi. Gece geç saatlerde sitenin otoparkına giren bir kişi uzun bir müddet apartmanların arasında gezdikten sonra, park halinde bulunan 10 bin TL değerinde ki bisikleti alan şüpheli, daha sonra bisiklete binerek gözden kayboldu. O anlar ise sitenin güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlatırken, çalınan bisikletin 10 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Siverek 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title