Haberler

Antalya'da zincirleme kaza: Sağlık çalışanları araçta sıkışan sürücü için seferber oldu

Güncelleme:

Antalya'da zincirleme kaza: Sağlık çalışanları araçta sıkışan sürücü için seferber oldu 3 aracın karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı Antalya'nın Kumluca ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Antalya'da zincirleme kaza: Sağlık çalışanları araçta sıkışan sürücü için seferber oldu

3 aracın karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan bir kişi için sağlık çalışanları ve vatandaşlar adeta seferber oldu.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Kumluca İlçesi Baglık Mahallesi Hasan Tuna Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ilçe merkezinden Hacıveliler Mahallesi istikametine doğru ilerleyen Selda C. nin kullandığı 07 AF 4785 plakalı otomobil ile Aydın P.'nin kullandığı 07 GST 26 plakalı otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı.

Selda C. nin kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan 07 AOM 501 plakalı otomobile çarptıktan sonra orta refüje çıktı. Kazada araç içerisinde sıkışan bir kişi için sağlık çalışanları ve vatandaşlar adeta seferber oldu.

Kazada Selda C. ve Birgül U. yaralandı. Kazada yaralanan Birgül U. Kumluca Devlet Hasfanesine Selda C. ise ilçede bulunan özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili geniş tahkikat Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title