Haberler

Ünlü iş insanı Can Atay ile ilgili eşi Polen Atay'dan şiddet iddiası: Boğazımı sıkıp ölüme terk etti

Güncelleme:

Yüksek mimar Polen Atay, geçen yıl evlendiği Gezi Hotel Bosphorus'un sahibinin oğlu iş insanı Can Atay'ın kendisine şiddet uyguladığını ve son yaşanan olayda ölüme terk edildiğini belirterek şikayetçi oldu.

Gezi Hotel Bosphorus'un sahibi ve Atay Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Atay'ın oğlu iş insanı Can Atay (36) ile yüksek mimar Polen Atay (29) 22 Haziran 2019'da evlendi. Polen Atay, 14 Temmuz 2020'de eşi Can Atay'ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikâyetçi oldu.

"MORLUK NEDENİYLE FOTOĞRAFLARDA PHOTOSHOP UYGULANDI"

Polen Atay, "Can Atay bana karşı ilk şiddetini düğünümüzden 4 gün önce uyguladı. Düğünde çekilen birçok fotoğrafımızda kollarımın mor olması nedeniyle Photoshop uygulandı" dedi.

''İNTİHARA KALKIŞTIĞIMI SÖYLEMİŞ''

Ayrılmak istediği için neredeyse öldürüleceğini söyleyen Atay, "Hem Can ile hem de ailesiyle yaşananlar artık katlanılmaz bir hal aldığı için ayrılmak istediğimi söyledim. Can, bu sözüm üzerine boğazımdan sıkarak beni itmesi sonucu düştüm ve bayıldım. Gözlerimi hastanede açtım. Can, benim intihar etmeye çalıştığımı söylemiş. Öğrendim ki benim öldüğümü zannetmiş ve suçtan kurtulmak için böyle bir senaryo kurgulamış. Beni öldürmek için bir süre ambulansı aramamış. Beni ölüme terk etmiştir" ifadelerini kullandı.

Polen Atay: İş adamı Can Atay beni ölüme terk etti

CAN ATAY, KORUMA TALEBİNDE BULUNDU

Olayın ardından Can Atay da koruma talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme, Polen Atay'ın 2 ay süreyle Can Atay'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Polen Atay'ın eşini iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine, evine ve iş yerine yaklaşmamasına hükmetti. Can Atay, 21 Temmuz'da "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle çekişmeli boşanma" davası açtı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

toklu:

ölmemiş, sağsın ya.

5
13
yanıtYanıtla
Haklı yorum:

Mademki düğünden önce şiddet varmış neden göz yummuş

13
4
yanıtYanıtla
ebru:

tazminat. tazminat. tazminat. para. para . para

yanıt1
yanıt0
Hüseyin:

Davul bile dengi dengine demiş atalar. Zengin kız fakir oğlan yada fakir kız zengin oğlan hikayelerinin sonun genelde hep aynı oluyor. .

7
6
yanıtYanıtla
Gizem:

Kız zaten zengin ihtiyacı yok

yanıt1
yanıt0
Mehmet KAYA:

Kadın böyle söyledi diye sazan gibi atlayacak değiliz. Ne malum nafaka peşinde olmadığı?

9
4
yanıtYanıtla
FEVZ:

DAYAK ATIP NIYE KORUMA ISTYOR BU HERİF ALAMAYAMADIM. . SUÇ MU BASTIRIYORSUNUZ ABICIM

8
5
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

kıyamam korunmak istiyor. bu koruma kararları da baya komik uygulanıyor.

7
1
yanıtYanıtla
ebru:

sende iş adamıyla değilde efendi çok parası olmayan bir adamla e vlenseydin.

4
3
yanıtYanıtla
ATİLA ÖZCAN:

Can atay şiddet uygulayan bir insan değildir polen yalan söylüyor kesinlikle 5 sene çalıştım otelinde öyle bir insan değildir bilginize

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title