Haberler

Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı... Önce özçekim yaptı, sonra sokak köpeğini tekmeleyerek ayırmaya çalıştı

Güncelleme:

Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı.

Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı... Önce özçekim yaptı, sonra sokak köpeğini tekmeleyerek ayırmaya çalıştı

BURSA - Bursa'da bir kişi tasmasız ve ağızlıksız gezdirdiği pitbull cinsi köpeğini, sokak köpeğine saldırttı. Saldırı sırasında cep telefonu ile özçekim yapan Pitbullun sahibi, bir de sokak köpeğini tekmeleyerek ayırmaya çalıştı.

Bursa'da bir kişi 'yasaklı ırk' sınıfında bulunan pitbull cinsi köpeğini tasmasız ve ağızlıksız dışarıya çıkardı. Sokak köpeğinin yanına gelen pitbull, köpeğe saldırmaya başladı. Pitbullun sahibi, saldırıyı çekmekle yetinmeyip, bir de özçekim yaptı. Üzerine birde saldıran sanki sokak köpeğiymiş gibi zavallı hayvanı tekmeleyerek ayırmaya çalıştı. Sokak köpeğinin yardımına çevredeki esnaf koştu. Esnafın bulduğu sopa yardımıyla pitbulldan kurtarılan köpeğin akıbeti bilinmiyor.

5 dakika önce küçük bir kız çocuğu sokaktan geçti

Köpeğin saldırı anına şahit olan ve olaya müdahale eden sokak esnafı Yasin Yanardağ, "genç biri geldi. Sokakta dolanıyordu. Köpeğin aç olduğu belliydi. Köpek avına çıkmış gibiydi. Dalga geçer gibi köpeklerle fotoğraf çekindi. Biz durumu gördük ama köpeğini götürüyor sandık. Sokak köpeğiyle pitbull boğuşmaya başladılar. Bizde köpeği kurtaralım diye esnaf arkadaşla beraber sopayla müdahale ettik, ayırdık köpekleri. Sokak köpeği şuan ölmüş olabilir. Köpek yok piyasada. Olaydan kısa süre önce sokaktan küçük bir kız çocuğu geçti. Annesiyle birlikte. ya ona saldırsaydı. O çocuk artık aramızda olmazdı. Köpekler ayrıldıktan sonra sahibi yanımıza geldi. Konuşmak için geldi ve kendini savundu. Köpek benim değil dedi. Köpek senin değilse footğraf neden çekindin? Sokak köpeğine neden tekme atmaya çalıştın da pitbullu çekmeye çalıştın? dedik ve gitti" dedi.

Öte yandan, Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye'nin uğradığı pitbull saldırısı sonrasında yayınlanan genelgeye göre; 14 Ocak'a dek "tehlikeli ırk" olarak belirlenen köpeklerin kısırlaştırılması ve mikroçip takılması gerekiyor. Kurala uymayan kişilere para cezası uygulanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bursa 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title