Haberler

Pendik'te uyuşturucu operasyonu: 3 kişi yakalandı

Güncelleme:

Pendik'te uygulama yapan polis ekipleri, iki şahsın içinde iki kişi olan bir araca doğru eğilerek içindekilerle konuşması üzerine şüphe duyarak şahısları durdurdu.

Pendik'te uygulama yapan polis ekipleri, iki şahsın içinde iki kişi olan bir araca doğru eğilerek içindekilerle konuşması üzerine şüphe duyarak şahısları durdurdu. Şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler, 45 bin 895 TL, 8 adet cep telefonu ele geçirildi. Çalışmaların devamında uyuşturucu ticaretine karışan toplam 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Pendik'te Bahçelievler Mahallesinde 23 ocak tarihinde uygulama yapan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 17.00 sıralarında, iki şahsın bir araca eğilerek konuşmalarından şüphe duyması üzerine S.A. ve A.A. isimli şahısları durdurdu. Şahıslara yönelik yapılan kaba üst aramasında uyuşturucu maddeye rastlandı.

Araç içerisinde bulunan T.D. ve E.K. isimli şahıslara yapılan üst aramasında 48,4 gr metamfetamin, 102,5 gram bonzai, 9,5 gram extacy hap, 45 bin 895 TL nakit para, 8 adet cep telefonu, 10 adet açılmamış ankesörlü telefon kartı ele geçirildi.

3 kilo 464 gram bonzai ele geçirildi

Araç sahibi olan F.Ö. isimli şahsın adresinde ve 4 farklı ikamette yapılan aramalarda, 3 kilo 464 gram bonzai, 538 gram metanfetamin, 410 adet extacy 142 gram, 29 gram nevi belli olmayan uyuşturucu madde, 3 adet hassas terazi ele geçirildi.

S.A. ve A.A. isimli şahıslar "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" suçundan işlem yapılmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan hakkında işlem yapılan E.K. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. T.D. ve F.Ö. isimli şahıslar ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title