Haberler

İstanbul'da silahlı çatışma! 3 kişinin yaralandığı olayda sokak savaş alanına döndü

Güncelleme:

Zeytinburnu'da aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma meydana geldi. Onlarca kurşunun sıkıldığı silahlı çatışmada sokak savaş alanına döndü, olayda 3 kişi yaralandı.

Saat 23.00 sıralarında Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi 15. Sokak'ta meydana gelen olayda aralarında husumet olan iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Çıkan sözlü tartışma da taraflar anlaşamayınca silahlar çekildi. Kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

İstanbul'da silahlı çatışma! 3 kişinin yaralandığı olayda sokak savaş alanına döndü

SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Husumetli iki grup arasında çıkan kavgada silahlar çekildi. Onlarca kurşunun sıkıldığı kavgada sokak adeta savaş alanına döndü. Kavgada kurşunların hedefi olan üç kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu 2 kişinin bacağından 1 kişinin ise karnından vurulduğu öğrenildi.

İstanbul'da silahlı çatışma! 3 kişinin yaralandığı olayda sokak savaş alanına döndü

ONLARCA KOVAN BULUNDU

Olay sonrası ekipler çevrede incelemelerde bulundu. Onlarca kovanın bulunduğu sokakta, bazı kurşunların çevrede bulunan bir araca isabet ettiği görüldü. Yaşanan silahlı kavga sonrası saldırganlar olay yerinden kaçarken polis ekiplerinin saldırganları arama çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (3)

ERKAN :

suç işleyeni adli kontrol şartıyla serbest bırakırsan suçlular böyle cesaretlenir.

70
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

bicaklayanı sal marul yetiştireni satanı sal hırsızı dolandırıcıyı sal katili sal yeter artık adalet istiyoruz hak hukuk istiyoruz

52
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

HAK HUKUK ADALET HUZUR VE REFAH ISTIYORSAK OYUMUZA SAHIP CIKIP DEGERINI BILEREK SANDIKTA DEGISTIRMEYI ÖGRENECEGIZ TAKIM TUTAR GIBI PARTI TOPCU POPCU TUTAR GIBI LIDER TUTMAYA DEVAM EDERSEK BIZE YAPILANI KAFADAN KABUL ETMIS OLURUZ VE 100 DEFADA SANDIK GELSE BÖYLE GELMIS BÖYLE GIDER

yanıt15
yanıt8
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title