Haberler

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Van Merkez’de 4 yaşındaki çocuk, 7 katlı bir binanın 3’üncü katının balkonundan düşerek yere çakıldı.

Van Merkez'de 4 yaşındaki çocuk, 7 katlı bir binanın 3'üncü katının balkonundan düşerek yere çakıldı. Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat Mahallesi üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, 4 yaşındaki Ahmet Bayındır, 7 katlı binanın 3'üncü katındaki balkonda oynamaya başladı. Ardından balkonun korkuluklarına tırmanan çocuk düşerek yere çakıldı. O esnada binanın altında oturan ve olayı gören vatandaşlar ağır yaralanan Ahmet'i kucağına alarak, iki sokak aşağıdaki özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Ahmet, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan çocuğun, beyin damarlarına çatlak oluştuğu, kalça kemiği, boynunun ve sol kolunun kırıldığı öğrenildi. 3 gün boyunca uyutulacağı öğrenilen Ahmet'in yoğun bakımda tedavisi sürerken, yaşanan o dehşet anları da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Dehşet anları kamerada

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, vatandaşlar binanın altında oturuyor. O esnada binanın kapısından çıkan bir çocuk merdivenlerden aşağıya iniyor. Ahmet ise hızla düşerek yere çakılıyor. Çocuğun düştüğünü gören vatandaşlar koşarak yanına geliyor. Vatandaşlardan biri ağır yaralanan Ahmet'i kucağına alırken, diğerleri de düştüğü balkona bakıyor. Ardından Ahmet'i kucağına alan vatandaş koşarak onu hastaneye götürüyor. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Van Merkez 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title