Haberler

Bisiklet sürücüsü, parkta yürüyen kadına saldırdı

Güncelleme:

Kadıköy'de yürüyüş yolunda bisiklet kullanan adamı uyaran kadın, bisikletli adamın saldırısına maruz kaldı.

Kadıköy'de parkta yürüyen bir kadın, kendisine 'çekilsene' diyen bisikletçiye 'burası yürüyüş yolu, bisiklet yolu yan tarafta' dedi. Bunun üzerine bisikletçiler kadına küfürler edip uzaklaştı. Ardından geri dönen bisikletçilerden biri, kendisini cep telefonuyla kayda alan kadına saldırarak telefonunu yere attı. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler büyük tepki çekti.

"BURASI YÜRÜYÜŞ YOLU, BİSİKLET YOLU YAN TARAFTA"

Kadıköy'de Kalamış Parkında dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, genç kadın iddiaya göre parkta yürüyüp fotoğraf çektiği sırada arkasından gelen iki bisikletçiden biri, sert bir şekilde 'çekilsene' diyerek uyardı. Bunun üzerine genç kadın da "burası yürüyüş yolu, bisiklet yolu yan tarafta" dedi. Bu cevap karşısında sinirlenen bisikletçiler kadına hakaret ederek oradan uzaklaştı. Bisikletçiler uzaklaşırken de küfür ve hakaretlerine devam ettiler. Daha sonra geri dönen bisikletçiler yaklaşırken, genç kadın da onları cep telefonuyla kayda almaya başladı. Bisikletçilerde biri cep telefonuna vurarak genç kadına saldırdı.

Bisiklet sürücüsü parkta yürüyen kadına saldırdı

ÖNCE KÜFREDİP SONRA SALDIRDI

Olayın mağduru genç kadın, bisikletçinin kendisine saldırdığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntüleri izleyen çok sayıda vatandaş duruma tepki gösterdi. Genç kadın yaptığı paylaşımda, "Kalamış parkı. Bu akşam üstü 16 civarı. Olaydan az önce ben fotoğraf çekiyorum. Yürüyüş yolundayım, arkamda iki bisikletçi "adam" Biri bisiklet yolunda biri yürüyüş yolunda. Biri "Çekilsene" dedi sertçe. "Ama bisiklet yolu yan tarafta dedim. "Senden mi öğreneceğim lan" dedi. Küfredip basıp gittiler. Önümde bir kız yürüyor. "ayıp ya" diye itiraz etti arkalarından. Ben de "terbiyesizler" diyebildim anca. Uzaklaşırlarken daha ağır küfür kıyamet! Hayretler içinde birbirimize baktık. Sakin olalım dedik. yürümeye devam ettik. Biraz ilerden geri döndüler, bu kez bize doğru geliyorlar. Ben kamerayı açtım, çok sinirlenmişim küfretmelerine. Ne mi oldu? Saldırdı adam, basbayağı durduk yere, delirmiş gibi saldırdı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (17)

ADINI YAZ Y:

ŞİDDETİ önlemek için en iyisi İnsanlara karışmamak lazım. benim yaşadığım ülkede ben bisikletle hem okula hemde işe gidiyorum. bazı insanlar bisiklet yolunda çocuk arabasıyla veya yaya olarak geçiyor . dikkat etmedikleri zaman zil çalınca kenara geçiyorlar . . eğer bir insan kurallara uymadımı zaten hiç bir şeye aldırış etmiyor demektir. . en doğrusu karışmamaktır. . . . . .

16
0
yanıtYanıtla
Kim demiş:

Sonra da tepemize sıçsın herkes dimi

yanıt0
yanıt6
ADINI YAZ Y:

KİM DEMİ”ŞE CVP. . Bu güne kadar hiç kimseye karışmadığım ve saygılı olduğum için hiç kimseden saygısızlık görmedim. . hiç kimse saygılı olan insanlara tepesine yapmaz. . yazdığınız cevap çok ayıp. . . .

yanıt6
yanıt0
DARISI ŞİKECİ:

BENCE FENERLİ

5
10
yanıtYanıtla
lolo:

sen 4 yiyen mi. beş yiyen mi . yoksa. . .

yanıt9
yanıt3
PİSLİK:

TİPSİZ MEYMENETSİZ AHLAKSIZ GÖRGÜSÜZ

12
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Milletin ayarı kaçmış. Tahammül sıfır. Hatayı, eleştiriyi kabul etme, empati sıfır. Maalesef şişn finalinde elde var sıfır. Biz kesinlikle bu değil. Sakin olalım lütfen. Saygı sevgi lütfen

11
0
yanıtYanıtla
Türk:

Ülkede saygı sevgi sıfır. Daha bugün sokaktan caddeye çıkıyorum adam belki 100 metre ilerden geliyor ama hızı 30 yoktur. Sinyalle çıkıyorum yola. Adam gaza basıp kornaya basmaya başladı. Cadde dediğimde mahalle arasında biyer en fazla 20 30 la gidebilir adam 60 a falan çıktı bana yol vermiycek diye. Sonrasında durdum bekledim geçsin diye geçerken yavaşlayıp tip tip bakmalar el kol hareketleri falan. Yanımda da eşim var. Yani en ufak birşeyde başına iş alıcak duruma geldik. Böylelerinin psikolojik sorunları olduğu ortada. Ama birine zarar verene kadar insan diye aramızda nefes alıyorlar işte.

10
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

şiddet dozlu anlamsız manasız reyting para uğruna yapılan saçma sapan dizler kalkmalı. . . . daha çok. manalı insan yüreğine kalbine dokunan sevgiyi saygıyı anlatan güzel aile diziler programlar. yapılmalı. . . . . . . eğitim. . . . . eğitim. . . . . . . . mesela KUZEY YILDIZI dizisi gibi saygılarımla. . .

3
5
yanıtYanıtla
Gslii:

Şimdi bu olayın sorumlusu diziler öylemi,,vay bee,,

yanıt5
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title