Haberler

Öz çekim yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun yüzü parçalandı

Güncelleme:

Kastamonu'da kar yağışının altında öz çekim yapmak isteyen 14 yaşındaki çocuğa, 5 tane sokak köpeği saldırdı. Yüzü parçalanan genç kız, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde edinilen bilgiye göre 14 yaşındaki İmran B., bölgede etkili olan kar yağışı sırasında sokakta öz çekim yapmak istedi.

5 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Bu sırada çevrede bulunan 5 sokak köpeği, öz çekim yapan İmran B.'ye saldırdı. Bir anda köpeklerin saldırısına uğrayan 14 yaşındaki İmran B., köpeklerden kurtulamadı.

YÜZÜ PARÇALANDI

Çocuğun yardımına ise belediyenin temizlik personeli yetişti. Belediye personeli, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan İmran B.'yi kurtardı. Köpeklerden kurtarılan İmran B.'nin yüzünde derin yarık izleri oluştu. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İmran B., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yüz bölgesinde ciddi yarıkların oluştuğu İmran B. ameliyata alındı. Ameliyatta başına 12 dikiş atıldığı öğrenilen İmran B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kastamonu 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Burak Ergül:

Sokak hayvanları koruma derneği diye bir dernek var insan hiç umurlarında değil. Şimdi çıkıp buna nasıl bir yorum yapacaklar merak ediyorum .

15
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title