Haberler

Araba kavgası kanlı bitti! Nişanlısı ile tartışan astsubay kendini vurdu

Güncelleme:

Samsun'da araba kullanma meselesi yüzünden nişanlısı ile tartışan astsubay tabancayla kendini vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan astsubay, yoğun bakıma alındı.

Samsun'un Kavak ilçesinde iddiaya göre Kavak İlçe Jandarma Komutanlığında görev yaptığı öğrenilen 27 yaşındaki astsubay O.Ç. ile nişanlısı R.Ş. arasında 'araba kullanma' meselesi yüzünden tartışma çıktı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Araçtan inip ormanlık alana giden O.Ç. tabancayla kafasından kendini vurarak intihara kalkıştı. 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Astsubay O.Ç. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Samsun Kavak 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

BÜŞRA YAKUT:

Bence ismail demırcı yakisir diziye ama özgür ozan gitmesin yaa

22
45
yanıtYanıtla
Ekrem Duman:

Allah rahmet eylesin. Bu gibi tartışmalı durumlarda gençlere tavsiyem birbirinden bir an önce uzaklasmaları. Evlilikten sonra her şey düzelir derler ama emin olun her şey daha kötüye gidiyor. O düzelir dediğiniz en küçük sorunlar katlanarak büyüyor. Hayat kısa, ömrünüzü stresli bir evlilikle harcayacaginiza biraz daha bekleyip öyle evlenin.

17
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title