Haberler

"Ne bakıyorsun?" tartışmasında silahlar çekildi: 1'i ağır 2 yaralı

Güncelleme:

Bursa'da yoldan geçerken "Ne bakıyorsun?" tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Merkez Osmangazi ilçesi İntizam mahallesinde meydana gelen olayda gece 03.00 sıralarında Ahmet K., Ahmet Nuri H., eve giderken başka bir grup ile karşılaştı.

"NE BAKIYORSUN?"

12. Çiçek Sokak üzerinde karşılaşan Yunus E., ve Tayfun Ü. iddiaya göre; Ahmet K., ile Ahmet Nuri H.,'ye "Ne bakıyorsun?" diye seslendi. Ardından iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle Yunus E., ve Tayfun Ü., yanlarında taşıdığı pompalı tüfek ve bıçakla saldırdı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Silah seslerini duyan vatandaşlar olay yerine sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Ardından da yaralı Ahmet K., ve Ahmet Nuri H., Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Nuri H'nin durumu ciddiyetini korurken Ahmet K'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay yerinden kareler;

'Ne bakıyorsun' tartışmasında silahlar çekildi: 1'i ağır 2 yaralı

'Ne bakıyorsun' tartışmasında silahlar çekildi: 1'i ağır 2 yaralı

'Ne bakıyorsun' tartışmasında silahlar çekildi: 1'i ağır 2 yaralı

'Ne bakıyorsun' tartışmasında silahlar çekildi: 1'i ağır 2 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Nuri Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık?
500

Yorumlar (11)

XTT:

Vefa istanbulda Bi semt adı cezada sadece Bi müzik grubudur

8
1
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN ADAM:

BUNLAR CEZA ALMAZ. SERBEST BIRAKILIR. TÜRKİYE''DE TECAVÜZÜN, IRZA GEÇMENİN, HIRSIZLIĞIN, FUHUŞUN VE CİNAYETİN CEZASI YOK.

7
2
yanıtYanıtla
endi:

bunlar ceza almazsa çok can yakarlar

4
0
yanıtYanıtla
El patron:

Insan degil, hayvan dolu memleket. Herkes artistligin pesinde. Yaninda bicak veya silahla dolasacagina, adam olunda yurek tasiyin. Ne bakiyorsun deyipte, birbirinize kiymak niye? Herkesin bir cani, bir sevdigi vardir. Insanca, arkadasca yasamak varken, ne bu siddet bu celal?

4
0
yanıtYanıtla
Mert:

Göz göze gelmek, birinin gözüne bakmak memelilerde meydan okuma olarak algılanıyor, bakmayın lanet insanların gözünün içine..

4
0
yanıtYanıtla
ref:

Türkiyede mağdur eden ceza görmüyor mağdur eden olacaksın galıba. mağdur edilen olursan kendine devletine güvenini kaybedip hayata küser bunalıma girerssin

2
0
yanıtYanıtla
vb.:

ne bakıyon lan. adamdan saymıyon mu niye bu tarafa bakmıyon lan. sen kimsinde bana selam veriyon lan. sen kimsinde bana selam vermiyon lan. vb. vb. vb. bunlar bahane. işin içinde başka şeyler vardır. ya daha önce başka olay olmuştur ya da azmettirici vb. vardır.

0
0
yanıtYanıtla
FSDDS:

İŞİN İÇİNDE HİÇBİŞEY YOKTUR EMİN OL ORTALIK BU SALAK LAR GİBİ EN UFAK ŞEYDEN ADAM ÖLDÜREBİLCEK CANİLERLE DOLU YANİ BOŞA YADIRGAMA KAFANI KALDIR BAK SAĞINA SOLUNA BUNLARDAN ÇOK GÖRÜRSÜN

yanıt0
yanıt0
VTR:

Hiç bişey olmamışsa bile kesin bişey olmuştur mu yani

yanıt0
yanıt0
Seren can:

Bu olay gerçek bu şekilde değildir kim neler yaptılar beraber pişmanlık sonuç ortada işte duyulmuş tur orda burda konuşmalar da olmuş tur tipikbir Türkiye gerçeği

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title