Haberler

Daha 14 yaşında! Karnındaki bebekten kurtulmak isterken hastanelik olan kız çocuğu doğum yaptı

Güncelleme:

Aydın'da rahatsızlanınca annesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu fark edildi. Düşük yapmak için ilaç içtiği öğrenilen kız çocuğu, doğum yaparak bir kız bebek dünyaya getirdi. Annenin kızının hamile olduğunu bildiği ortaya çıkarken, kız çocuğunun sevgilisi bebeğin babasının kendisi olduğunu söyledi.

Nazilli'de yaşayan L.Ş., 6 Ocak'ta evlerinde rahatsızlanınca, annesi S.D.A. tarafından ilçedeki bir özel hastaneye götürüldü. Burada L.Ş.'nin 32 haftalık hamile olduğu ve bebeği düşürmek için ilaç içtiği belirlendi. Bunun üzerine hastane yetkilileri, durumu polise bildirdi.

DOĞUM SANCILARI BAŞLADI

Polis, tedavisinin ardından L.Ş.'yi ifadesine başvurmak üzere Hürriyet Polis Merkezi'ne götürdü. L.Ş.'nin ifade sırasında doğum sancıları başladı. Bunun üzerine durum 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. L.Ş., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ

L.Ş., burada sezaryenle 3 kilo 270 gram ağırlığında kız bebek dünyaya getirdi. Prematüre olarak dünyaya gelen bebek kuvöze alındı. Anne L.Ş .'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

KİMDEN HAMİLE KALDIĞINI SÖYLEMEDİ

Bodrum'da tekne motoru tamir ustası olan babası ile güzellik uzmanı olan annesinin 4 yıl önce boşanmalarının ardından annesiyle yaşadığı öğrenilen L.Ş.'nin polisteki ilk ifadesinde kimden hamile kaldığını söylemediği öğrenildi. S.D.A.'nın ise kızının hamile olduğundan haberi olduğu ortaya çıktı.

Çocuk yaşta doğum yapan L.Ş.'nin sağlığına kavuşmasının ardından Aydın Emniyet Müdürlüğü Çocuk İzleme Merkezi'nde ifadesinin alınacağı öğrenildi.

ERKEK ARKADAŞI BEBEĞİN KENDİSİNDEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Öte yandan, L.Ş.'nin, polisin şifahi olarak ifadesine başvurduğu erkek arkadaşı 17 yaşındaki H.B.'nin ise bebeğin kendisinden olduğunu kabul ettiği öğrenildi.

14 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (149)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Kız çocuğun evlenmesi için yaşına bakılmaz. sandalye ye oturduğunda ayakları yere değiyorsa evlenecek yaşa gelmiş demektir.

30
202
yanıtYanıtla
sami:

Bu zihniyet hayatta olduğu sürece kadına şiddet bitmez , öf ya

yanıt46
yanıt16
MUHTAR:

Sandalye nasıl olacak yemek masasındakinden mi kahvehanedekinden mi?

yanıt17
yanıt6
ceva:

cüceler bekar mı kalsın yani ? mantığınıza bakıp çay demliyorum.

yanıt12
yanıt9
adam:

o erkek arkadaşı değilde nikahlı eşi olsaydı kesin tutuklanırdıama erkek arkadaşı olunca sıkıntı yok. Yani wel hasıle kelam helale karşı zinadan yanasınız. birde müslüman milletiz. ALLAH ıslah etsin.

106
16
yanıtYanıtla
yanlış cevap:

zina olması için taraflardan birinin evli olması gerekir. bilgin eksik be kardeşim.

yanıt0
yanıt16
vatandaş:

zina olması için, taraflardan birinin evli olması gerekmez , zina denen haram nikahsız ilişkidir, ister biri evli veye da her ikisi değil, fakat zina yapanlara ahirette büyük çok büyük azaplar vardır, zinaya yaklaşmayın, zinadan uzak durun, edep ve hayanızı kaybetmeyin, eğer kaybederseniz bir daha bulamayabilirsiniz. girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride illa edep illa edep.

yanıt12
yanıt0
Olmaz olmaz demeyin:

Yorum yapan arkadaslar colugunuz cocugunuz varsa ona gore yorum yapin. Olmaz olmaz demeyin. Kinarsaniz basiniza gelir. O anne neler yaşamış anlarsiniz o zaman. Agzinizdan cikani tartarak konuşun. Kimse ne zaman ne basina gelecegini bilemez. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Bu bana olmaz demeyin!

89
7
yanıtYanıtla
feride:

kınadığını yaşamadan ölmez kimse . . .

yanıt6
yanıt0
Cosy:

Kimse sınanmadığı imtihanı yargılayamaz. .

yanıt3
yanıt0
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title